EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вишиванка 1

Цьогорічний День вишиванки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького видався надзвичайно насиченим та яскравим. Вранці відбулося урочите відкриття конференції “Дні студентської науки…”, приуроченої 240-річчю започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. У проміжку між пленарним та секційними засіданнями учасники цієї наукової події та вся академічна спільнота долучилися до Благодійного ярмарку для допомоги Збройним Силам України, зокрема воїнам 24 та 47 бригад.

 Вишиванка 33

На відкритті свята до численних гостей звернувся виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Іван Парубчак, наголосивши, що “плекання національних цінностей сприяє вихованню нашої молоді на засадах патріотизму, враховуючи культурні, історичні традиції. Завдяки Збройним Силам України, які боронять нас від навали ворога, ми маємо змогу навчатися, працювати і відповідно кожен на своєму місці повинен наближати перемогу”.

Вишиванка 2

У своїй промові Андрій Федуняк – Голова Громадської організації і Благодійного фонду “Розвиток Громади”, яка доєдналася до організації незабутнього свята у нашому Університеті, зазначив, що “чимало поколінь українців поклали життя, не маючи шансів на втілення ідеї незалежної України. Зараз ми маємо такий шанс. Тож донатьмо та підтримуймо наших захисників, щоб реалізквати цю ідею”.

Вишиванка 5

Благодійний ярмарок відбувався у супроводі патріотичної концертної програми від Народної вокальної студії “Червона рута” (художній керівник Іванна Ейхорн), Народного ансамблю танцю “Молодість” м. Червоноград (керівник Людмила Прібега) та Народного оркестру Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького “Намисто” (художній керівник Олег Кузик).

Також відбулися змагання на швидкісне поїдання вареників від сімейного ресторану “Фабрика Піци”, показові виступи від вихованців школи боксу Спортивно-патріотичного товариства “ШКВАЛ”, школи бойового гопака “Вовк” та кафедри фізичної культури та спорту нашого Університету. Усі охочі могли зіграти партію в шахи з гросмейстером Михайлом Герасименюком.

Вишиванка 4

На благодійному аукціоні розіграли гільзи до бойових снарядів, які нам передали Захисники з Авдіївського напрямку і які художньо розписали творчі студентки з факультету громадського розвитку та здоров’я спеціальності “Фармація” Анна Петеляк і Наталія Максим’як та відомий художник Левко Скоп.

Хедлайнером свята стала півфіналістка вокального шоу “Голос країни” – KЕTA RINA.

Під час цього благодійного заходу вдалося зібрати 128 793,00 грн та 40 злотих. Радіємо, що спільними стараннями ми змогли влаштувати яскраве свято та допомогти з придбанням необхідного обладнання для наших Захисників.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru