EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Коворкінг 1

Коворкінг-центр – це вільний від штампів та умовностей простір, де здобувачі освіти можуть працювати у величезній команді однодумців (молодіжних лідерів), створюючи соціально-важливі ініціативи.

Коворкінг 2

Саме такий простір облаштовано для здобувачів освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у гуртожитку № 3. На урочисте відкриття завітали виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, проректори та декани факультетів і звичайно ж – студенти.

Коворкінг 3

Ідейний натхненник для створення коворкінг-центру, в. о. голови колегії студентів Університету Владислав Корженевський провів свого роду екскурсію приміщеннями центру і зазначив, що “коворкінг-центр є безбарʼєрним та багатофункціональним, адже зони простору підлаштовуються до умов запланованих заходів. Простір ділиться на дві зони, зокрема: творча лабараторія та офіс студентського самоврядування”.

Коворкінг 4

Гості привітали студентство із появою на території університетського комплексу сучасно облаштованого та функціонального осередку для ініціативної молоді.

Коворкінг 5

Коворкінг-центр готовий до прийому у своїх стінах здобувачів вищої освіти. Тут затишна атмосфера, комфортно розподілено зони для роботи та дискусій, наявна відповідна техніка. Окрім того, найближчим часом простір буде обладнано додатковими автономними системами живлення для забезпечення безперервного функціонування в умовах нестабільної подачі електроенергії та іншими необхідними матеріальними і технічними засобами.

Віримо, що коворкінг-центр стане місцем продукування студентських ініціатив, творчості, спілкування, інтелектуального та особистісного розвитку, осередком формування лідерів, свідомих та відповідальних громадян.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru