EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Інститут 1

16 травня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав урочисту Вчену раду Інституту біології тварин НААН з нагоди Дня науки.

Почесно долучитися до святкування та відзначення праці й досягнень колег-науковців. Колектив Інституту біології тварин НААН та усіх гостей привітав його директор, член-кореспондент НААН Юрій Салига. Зі святковими привітаннями виступили академік НААН Володимир Снітинський, в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини і біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак, в. о. директора Державного науково-дослідного Інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, член-кореспондент НААН Володимир Стибель.

Інститут 2

У вітальному слові колективу Інституту біології тварин НААН очільник Львівського національного університету ветеринарної медицини і біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак зазначив: “попри те, що маємо складні часи, попри війту, що триває в нашій державі, попри те, що зараз точиться жорстка боротьба на півдні та сході України, ми маємо розвивати українську науку. Адже українська наука має стати основою, запорукою, базисом державної соціально-економічної та гуманітарної політики. На завершення згадаю актуальні дотепер слова прем’єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля: навіть під час війни, якщо ми не вкладаємося в освіту, культуру і науку, тоді, за що ми воюємо?”.

Інститут 3

З нагоди Дня науки в Інституті біології тварин НААН на цьому урочистому засіданні Вченої ради відбулася ще одна знакова подія – презентація повного видання Наукових праць Степана Зеноновича Ґжицького, історією підготовки якого поділився його упорядник, професор Віктор Галяс.

Інститут 4

Кульмінаційним моментом передсвяткового засідання Вченої ради стало вручення науковцям Інституту Премії імені С. З. Ґжицького.

Інститут 5

Висловлюємо вітання колективу Інституту біології тварин НААН та віримо, що наша праця на науковій ниві даватиме рясні результати для відновлення та розвитку України.

Інститут 66

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru