EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Менеджер ветеринарного каналу у Західному регіоні Матвійко Анна компанії Purina Pro Plan , спільно з факультетом громадського розвитку та здоров’я та біолого - технологічним факультетом ЛНУВМБ, запрошує відвідати гостьову лекцію на тему : Базові принципи організації та проведення занять з каністерапії, яка відбудеться 28 травня о 9:00 по вул. Пекарська 50.

зображення viber 2024 05 20 16 11 01 292

 

зображення viber 2024 05 20 16 11 01 718

Про лектора :

Гошовська Антоніна Антонівна
-каністерапевт,
-психолог (Чернівецький національний університет ім.Ю. Федьковича "Практична психологія", консультант в методі позитивної психотерапії, НЛП мастер та тренер, системно-сімейна психотерапія)
- кінолог (Сумський національний аграрний університет спец "Кінологія)
- автор та проектний менеджер українських та міжнародних проектів з каністерапії
- керівник команди з проведення тестування собак на придатність до каністерапії за PADA тестом (пройшла навчання на PADA camp в Нідерландах від Міжнародного центру антропозоології)
- регіональний координатор та керівник команди людино-тваринної взаємодії у Чернівцях від міжнародного благодійного фонду "Four Paws"
- організатор щорічних міжнародних науково-практичних онлайн-конференцій з поширення кращих практик у сфері анімалотерапії, що реєструються Міносвіти України та формують науково-доказову базу
- ініціатор та керівник спільноти, що об'єднує фахівців та ентузіастів у сфері каністерапії "Школа каністерапії"

План Лекції
1. Міжнародні стандарти і принципи здійснення взаємодії між людиною і твариною із залученням собак, так званої каністерапії. Забезпечення належного добробуту собак.
2. Сфери та особливості залучення собак в активності, освітній процес, терапевтичну діяльність. Візити в громадські заклади, читання та навчання з собаками, робота з дітьми ВПО та ветеранами, залучення в роботі психолога, реабілітаційних та кризових центрах.
3. Вимоги та особливості підготовки собак та супроводжуючого собаки при проведенні занять з каністерапії.
4. Особливості налагодження взаємодії та співпраці з громадськими закладами, при проведенні занять з каністерапії. Юридичні та практичні аспекти відповідно до українських реалій.
5. Базові вимоги до підготовки та проведення занять з каністерапії (алгоритм, інвентар, мета, документування). Правильне та безпечне поводження з собаками - базові знання для відвідувачів занять.
6. Управління ризиками в каністерапії
Для участі обов’язкова попередня реєстрація.
Гугл форма для реєстрації :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYdFtzu1YBYCT3Gn1evWHYnRZNgMidZOHgaoLH5WTlrElv_w/viewform?usp=sf_link

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru