EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

«Офіс Горизонт Європа в Україні» запрошує вас взяти участь в навчально-практичному та інформаційному заході «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”».

Цільова аудиторія - заклади вищої освіти, наукові установи, малий та середній бізнес, органи державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації.

Мета заходу - поширення інформації про особливості реалізації й участі у конкурсах Рамкової програми «Горизонт Європа» та Національного фонду досліджень України. Учасники дізнаються про юридичні аспекти та фінансові питання участі у Програмі «Горизонт Європа», можливості для українських дослідників у конкретних програмних компонентах, зокрема «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA) та «Розширення участі та поширення передового досвіду» (WIDERA). Серед іншого, буде подано практичний екскурс порталу фінансування і тендерів Funding and Tenders Portal та окремі аспекти підготовки проєктних пропозицій. Також слухачі зможуть взяти участь у майстер-класі порталом.

Захід відбудеться 24 травня в місті Луцьк на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки з 10:00 до 17:00 за київським часом у гібридному форматі: участь можлива як офлайн, так і онлайн. Проте кількість місць обмежена, тому реєстрація є обов'язковою: https://docs.google.com/forms/d/17vAzNrFGwla32t2kwh36bLtZFvjGIULJ8P-mknuwWfo/edit?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3bjPlF7G9jr5scx6_5naDc91Tp1eLEC4f5EhlTvYX8ht7K47byabKyA8Q_aem_AWytOHYhseDWMvo0hAyGNYdxiIcXZRxlvskG1DJ9uy_TZykwYaktWgsjm6uYida_OqyeZeTUW8Fzz1P_2vkyptBZ

 


Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru