EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 230 травня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Фото 2 3

Про вручення “Нагороди дослідник року” за 2023 рік доповів проректор з наукової роботи Олег Федець, а саму відзнаку Андрієві Кострубі, завідувачеві кафедри фізики і математики, докторові фізико-математичних наук, професорові вручив очільник Університету, Голова Вченої ради, професор Іван Парубчак.

Фото 3 2

Відповідно до порядку денного проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк доповів про створення структурного підрозділу “Навчально-виробнича аптека”, ознайомив колегіальний орган із передумовами започаткування діяльності цього підрозділу. Заслухавши виголошену пропозицію, Вчена рада ухвалила позитивне рішення.

Фото 4 2

Також проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк запропонував Вченій раді розглянути та затвердити освітньо-професійну програму “Бджільництво” та навчальний план другого (магістерського рівня) вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Це питання члени колегіального органу одностайно підтримали. 

Наступне питання щодо зміни підпорядкування кафедр “Гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука” та “Ветеринарно-санітарного інспектування”, яке представив Ігор Двилюк, Вчена рада схвалила.

Фото 5 1

Про внесення змін до “Положення про порядок присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького” та “Положення про порядок проходження попереднього розгляду дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора наук у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького” колег ознайомила відповідальна за забезпечення діяльності разових спеціалізованих вчених рад із присудження ступеня доктора філософії Марта Леньо. Колегіальний орган, заслухавши детальну інформацію стосовно нововведень у згадані положення, одноголосно затвердив кожне із них.

Окрім того, відповідальна за забезпечення діяльності разових спеціалізованих вчених рад із присудження ступеня доктора філософії Марта Леньо доповіла про створення разової спеціалізованої вченої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Островського Олега Яновича, а Вчена рада підтримала це питання.

Керівник відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяна Купчак ознайомила колег із критеріями оцінювання діяльності кураторів академічних груп, які під час голосування було одноголосно затверджено.

Фото 6 1

Фото 7

Завідувач кафедри філософії та педагогіки, професор Олеся Смолінська доповіла про рекомендацію до видання з грифом довідникa “Лабораторна діагностика у ветеринарній медицині”, авторами якого є Влізло В. В., Слівінська Л. Г., Максимович І. А., Леньо М. І.; навчального посібника “Основи туризмознавства”, укладачі якого: Багрій М. В., Кушнір Л. П., Мартинюк У. А., та навчального посібника “Екотуризм”, укладачами якого є: Терлецька О. В., Періг Т. В. Усі три видання отримали одноголосне схвалення Вченої ради.

Фото 8

Колегіальний орган заслухав та підтримав клопотання уповноваженої з питань запобігання і виявлення корупції Христини Кульгавець про затвердження Порядку роботи уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції під час вступної кампанії 2024 року.

Вчена рада розглянула питання про зміну наукового керівника аспіранту другого року навчання кафедри фармакології та токсикології Гузару Юрію Васильовичу й ухвалила його одноголосно.

Фото 9

Виконувач обов’язків ректора, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак представив звернення академічної спільноти Університету до Президента України щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) Наталії Депі – випускниці ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru