EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вроцлав 6

Упродовж 10–14 червня 2024 року на базі Вроцлавського природничого університету у межах проєкту EU GREEN відбувся Staff Week представників провідних університетів Європи, котрі зосереджені на створенні сучасного освітнього простору та забезпеченні можливостей для міжнародних проєктів.

 

Вроцлав 11

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на цій міжнародній події представляли очільник Університету, професор Іван Парубчак, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк та професор, завідувач кафедри акушерства гінекології та біотехнології відтворення тварин Василь Стефаник.

Вроцлав 8

Учасники зустрічі мали змогу обговорити чимало актуальних для освітніх закладів питань, зокрема якості надання освітніх послуг, престижності та конкуретоспроможності університетів, розвитку інноваційних напрямів діяльності, співпраці з міжнародними інституціями, створення міжнародних проєктів та особливостей формування грантових заявок.

Вроцлав 7

Серед насиченої програми проєкту учасників ознайомили з можливостями співпраці з транснаціональним альянсом європейських університетів EU GREEN. Окрім того, усім зацікавленим провели екскурсію Новітнім центром переробки та харчових технологій Вроцлавського природничого університету, який працює над створенням та апробацією технологій виробництва м’ясної продукції, випікання хліба, виробництва пива, вина та сидру. Центр обладнаний новітніми лабораторними комплексами для визначення якості та безпечності продуктів харчування.

Вроцлав 1

Якщо узагальнити враження від участі Staff Week представників провідних університетів Європи, що проходив у Вроцлавському природничому університеті у межах проєкту EU GREEN, варто відзначити, що учасникам створили потужну платформу для презентування себе як суб’єктів освітньої сфери, для налагодження співпраці між українськими та європейськими закладами освіти, а також надали вичерпну інформацію та практичні рекомендації стосовно особливостей формування грантових заявок.

Вроцлав 5

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru