EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Молофактури 1

На початку травня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за сприяння виконувача обов’язків ректора Університету, професора Івана Парубчака, декана факультету економіки та менеджменту Олега Гримака, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха відбулася презентація проєкту «Молофактури» для ініціативної молоді, яка прагне започаткувати власну справу на базі закладу освіти. Проєкт реалізується за участю Львівського комунального підприємства «Твори», Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX. Варто додати, що цей проєкт започатковано в межах цьогоріч присудженого нашому місту титулу «Львів – молодіжна столиця Європи’25», який саме призначений для розширення можливостей молоді, активізації участі молоді в різних ініціативах та зміцнення європейської ідентичності.

 Завдяки підтримці очільника Університету, професора Івана Парубчака, конструктивним рекомендаціям керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха та координуванню процесом підготовки до участі у конкурсі проєктів «Молофактури», яким займалася фахівець міжнародного відділу Лілія Лисих, дві команди здобувачів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вибороли перемогу серед інших номінованих проєктів.

Молофактури 5

Здобута перемога дає можливість учасникам упродовж літа пройти навчання з кваліфікованими тренерами під керівництвом Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради та отримати знання, як перетворити свою ідею у бізнес-стратегію, як підготувати фінансовий та маркетинговий плани, сформувати власну команду та презентувати розроблений проєкт для бізнес-партнерів і відповідно наближає ініціативну молодь до отримання фінансування у розмірі до 7 000 доларів США на розвиток власного бізнесу на базі свого закладу освіти.

Молофактури 4

Тож, які саме проєкти перемогли?

Молофактури 2

Проєкт Вікторії Майстренко та Костянтина Козуба, здобувачів третього курсу факультету ветеринарної медицини, і Вікторії Бонтковської, здобувачки першого курсу біолого-технологічного факультету, спрямований на виготовлення інвалідних візочків, підтримуючої амуніції та протезів для тварин, які внаслідок травм чи невдалого оперативного втручання не можуть повноцінно пересуватися. У такий спосіб розробники мають на меті допомогти потребуючим тваринам повернути радість активного життя. Якщо глянути на ідею креативних студентів ширше, то вона дає змогу полегшити життя тваринам, які своєю чергою стають прикладом витривалості та незламності і для людей. Завдяки фаховим порадам та практичним рекомендаціям професора кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики факультету ветеринарної медицини Ігоря Максимовича здобувачі підготували цей проєкт на належному рівні та здобули перемогу, яка є спільним здобутком студентів та їхніх наставників.

Молофактури 3

Ще одна ідея проєкту, з якою перемогли здобувачки першого курсу факультету економіки та менеджменту Лілія Лизун, Анастасія Козяр, Вероніка Кіндрат, полягає у створенні кінного реабілітаційного та спортивного клубу «Goldfield» для допомоги дітям і дорослим, які мають неврологічні порушення, військовим та цивільним, які постраждали і набули певних фізичних вад (проблеми зі спиною, психікою і т. п.). Клуб має також спеціалізуватися на організації кінних прогулянок, розведенні різних порід коней для продажу закордон та популяризації кінного спорту теренами України. Кінний клуб розташовуватиметься за містом, саме там, де люди зможуть відпочити й відволіктися від рутини та робочих буднів, поліпшити своє здоров’я. Відкриття в області приватної стайні, кінноспортивного реабілітаційного клубу надаватиме широкий спектр платних послуг для дітей, дорослих, власників коней та спортсменів.

Молофактури 6

Пишаємося креативними та наполегливими здобувачами і зичимо успішної реалізації розроблених проєктів!

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru