EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

19 червня 2024 року відбулося засідання Конференції трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Перед розглядом питань порядку денного проведено захід вшанування пам’яті ректора нашої Alma mater 1989–2009 років Романа Йосиповича Кравціва. Очільник Університету, професор Іван Парубчак відзначив, що «нашим обов’язком є знати, пам’ятати, вшановувати все те найкраще, що було, зокрема в нашому Університеті. Кожна державна, наукова, освітня інституція багата своїм потенціалом – людським, кадровим потенціалом. Роман Йосипович – людина, фахівець, науковець, особистість, патріот, ректор Університету на зламі епох. 8 червня 2020 року відійшов у засвіти. Нашим почесним обов’язком є вшанувати пам’ять цієї знакової особисті».

1

1

Про діяльність Романа Кравціва як ректора з глибокою повагою висловився Ігор Держко, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, заступник голови Львівської державної адміністрації з соціально-гуманітарних питань 1997–2002, перший заступник голови Львівської обласної ради 2002–2006, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації 2007–2008.

1

Син Романа Йосиповича Олег Кравців від імені всієї сім’ї подякував за поцінування праці та вшанування пам’яті його батька, який понад 40 років життя віддав Університетові, творив частину його історії разом із колективом, дбав про розвиток та процвітання закладу.

1

Камерний склад Народної хорової капели студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького «Намисто» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Тетяни Купчак піснею «Два кольори» завершив вшанувальні заходи пам’яті ректора Романа Кравціва.

1

Делегати конференції у кількості 159 осіб затвердили регламент, проголосували за створення президії, лічильної комісії, редакційної комісії та секретаріату.

1

Відповідно до порядку денного заслухали першого проректора Ігоря Турка з питанням про затвердження Статуту ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького у новій редакції. Ігор Богданович доповів про підстави для внесення змін до Статуту Університету та окреслив, які саме зміни внесено. Відбулося обговорення цього документа та одноголосним голосуванням делегатів Конференції трудового колективу Університету ухвалено Статут ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького у новій редакції.

1

1

Про внесення змін та доповнень до Колективного договору виступив голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Роман Івашків. Доповнення стосуються соціальної ініціативи щодо пільгової оплати за навчання в Університеті для працівників та членів їхніх сімей першого кола спорідненості. В обговоренні цього питання взяли участь декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак та доцент кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми Олеся Шутак. Запропоновані зміни та доповнення делегати Конференції трудового колективу затвердили одноголосно.

1

Відповідно до порядку денного присутні заслухали проректора з наукової роботи Олега Федця з питанням про затвердження Положення про наукове Товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених у новій редакції та ухвалили позитивне рішення.

1

Питання про будівництво багатоквартирного житлового будинку для викладацького складу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Тракт Глинянський, 139 у м. Львів доповів перший проректор Ігор Турко. Після обговорення з делегатами Конференції трудового колективу відбулося голосування, яким схвалено розглянутий пункт порядку денного.
У різному очільник Університету, професор Іван Парубчак від усього колективу привітав з уродинами професора Ярослава Кісеру.

1

З-поміж соціальних питань виконувач обов’язків ректора Університету виокремив питання про облаштування закладу громадського харчування на території університетського містечка, довів до відома делегатів трудового колективу, що вже тривають ремонтні роботи, й анонсував відкриття закладу 1 вересня.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru