EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 1

21 червня 2024 року учні освітніх закладів міста Львова і Львівської області та члени Малої академії наук учнівської молоді з рук виконувача обов’язків ректора Університету Івана Парубчака отримали сертифікати про навчання у літній освітньо-професійній орієнтаційній школі «FoodLife», що відбувалося на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

 

Фото 2 1

Очільник Університету, професор Іван Парубчак та перший проректор, доцент Ігор Турко привітали юнацтво, розповіли про можливості навчання в Університеті за різними освітніми програмами вже як студенти, подарували пам’ятні брендовані подарунки, а юні гості жваво ділилися враженнями від насиченої програми школи «FoodLife».

Фото 3 1

 

Фото 4 1

Упродовж тижня школярі та члени Малої академії наук учнівської молоді з асистентом кафедри технології молока і молочних продуктів Надією Чайкою мали змогу дослідити якість молока та молочних продуктів. Доцент кафедри біологічної та загальної хімії Ярослава Ваврисевич розповіла допитливим юнакам та дівчатам про застосування згущувальних властивостей полісахаридів – крохмалю, пектину, камедей у харчовій промисловості.

Фото 5 1

Також у супроводі доцента кафедри біологічної та загальної хімії Ярослави Ваврисевич учасники школи «FoodLife» відвідали кафедру технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. Гостей привітала завідувач кафедри Уляна Драчук та наголосила на актуальності навчання у нашому закладі вищої освіти, зокрема за освітньою програмою 181 «Харчові технології».

Фото 6

Під керівництвом доцента кафедри Ірини Ромашко, асистента Галини Пришляк та старшого лаборанта кафедри Любові Кінаш відвідувачі взяли участь у демонстративному занятті на тему «Дослідження показників якості варених ковбас» та «Дегустація майонезу», виробленого у лабораторних умовах.

Фото 7

Фото 8

Асистент кафедри водних біоресурсів та аквакультури Соломія Кравець ознайомила гостей із деякими аспектами аквакультури та аквадизайну.

Під час навчання у літній освітньо-професійній орієнтаційній школі «FoodLife» учасники побували у грумінг-салоні та спостерігали за процесом догляду за зовнішнім виглядом домашніх улюбленців, що продемонструвала майстер салону Вікторія Винник.

Фото 9

У Навчально-виробничому центрі клінічної ветеринарної медицини під керівництвом професора Ігоря Максимовича гості мали змогу спробувати себе у ролі ветеринарних лікарів, адже провели дослідження загального стану песика.

Фото 10

Фото 11

Фото 12

На кафедрі загальнотехнічних дисциплін доцент Марія Чохань продемонструвала юним гостям застосування комп’ютерної графіки у харчових технологіях.

Фото 13

А викладач Христина Малишева на кафедрі біотехнології та радіології разом із відвідувачами провела досліди генотипування нокаутних мишей, використовуючи метод Hot Shot для виділення генної ДНК з ізольованих тканин.

Фото 14

Фото 15

В останній день роботи школи юнацтво відвідало Народний музей історії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та прослухало екскурсію «Ветеринарія крізь віки», яку провів доцент Олег Слобода.

Фото 16

Віримо, що тиждень навчання у літній освітньо-професійній орієнтаційній школі «FoodLife», що відбувалася на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, запам’ятається учням та членам Малої академії наук учнівської молоді й допоможе визначитися з обранням майбутнього фаху.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru