EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

24 червня 2024 року у Храмі Пресвятої Трійці відбулася подячна Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди храмового празника, на якій академічна спільнота Університету на чолі з виконувачем обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професором Іваном Парубчаком дякувала Богові за прожитий навчальний рік.

 

Фото 2

Очолив божественну літургію єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир Груца. Співслужили йому о. Андрій Хомишин, Синкел у справах капеланства військових, ув’язнених, студентів та дітей-сиріт ЛА УГКЦ, о. Юрко Остапюк, Голова Центру студентського капеланства, о. Роман Прокопець, Голова Центру опіки сиріт, душпастирі Храму Пресвятої Трійці о. Ігор Хомічак і о. Віталій Караман, а також о. Андрій Сивак.

Фото 3

Фото 4

Співом молитву супроводжував студентський колектив «Mіsericordia».

Владика Володимир подякував академічній спільноті за спільну молитву, благословив студентів, ректорський склад та батьків. «Ми всі різні, проте всі ми є спільнотою, а в єдності ‒ сила народу», ‒ зазначив владика. Отець Ігор Хомічак подякував владиці Володимиру за підтримку добрих ініціатив, які дають зрозуміти студентам, що Церква підтримує їх і готова послужити кожному.

 Фото 5

Фото 6

На завершення божественної літургії усі присутні помолились за мир в Україні та виконали церковний гімн «Боже Великий Єдиний, нам Україну храни!»

Фото 7

У цей святковий день нагадуємо, що студентські капелани звершують душпастирське служіння у Храмі Пресвятої Трійці з грудня 2019 року і запрошують молодь на щоденну Божественну Літургію о 18:00, в неділю і свята – о 13:00 та 18.00.

Допис підготувала Тетяна КУПЧАК, керівник ВСКРУ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru