EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

26 червня 2024 року у Актовій залі Університету відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

 

Фото 2

Фото 4

Фото 5

Фото 6

На початку засідання очільник Університету, професор Іван Парубчак привітав присутніх студентів та вручив дипломи переможцям першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з різних галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році. Озвучила список студентів доцент кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Оксана Саламін. Виконувач обов’язків ректора Університету подякував студентам за сумлінну працю та побажав успіхів у навчанні.

Фото 7

Фото 8

Фото 9

Фото 10

Фото 11

Про реалізацію проєкту «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку для викладацького складу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького» доповідав перший проректор, доцент Ігор Турко. Члени Вченої ради погодили виділення земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва багатоквартирного житлового будинку, а також узгодили підрядника будівництва.

Фото 12

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк виступив із проханням внести зміни до Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення здобувачів вищої освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та надання їм академічної відпустки. Озвучені зміни члени Вченої ради одноголосно затвердили.

Відповідно до порядку денного проректор Ігор Двилюк доповів про затвердження Положення про навчально-наукову лабораторію медіації ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Після обговорення та внесення запропонованих правок – Положення схвалили.

Фото 13

Проректор Ігор Двилюк представив питання щодо змін до освітньо-професійної програми «Зоофізіотерапія» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Заслуханий пункт порядку денного Вчена рада затвердила.

Виконувач обов’язків завідувача кафедри права, доцент Юлія Коверко доповіла про обрання делегата та його подальшу участь у з’їзді представників вищих закладів освіти та наукових установ для призначення членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Члени Вченої ради ухвалили кандидатуру Ростислава Лемехи, доктора юридичних наук, доцента кафедри права як делегата для участі у цьому з’їзді.

Фото 14

Фото 15

Із клопотаннями про рекомендації до друку перед Вченою радою виступили завідувач кафедри менеджменту, доцент Богдан Батюк щодо монографії «Новітні парадигми менеджменту в умовах воєнного стану», завідувач кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського Ірина Ковальчук щодо монографії «Перспективи розвитку та впровадження інноваційних технологій у ветеринарній медицині та тваринництві» та завідувач кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Любов Слівінська стосовно науково-методичних рекомендацій «Синдром виразки шлунка у коней (діагностика, поширення, лікування)». Члени Вченої ради рекомендували пропоновані праці до друку одноголосно.

Фото 16

Відповідальна за аспірантуру і докторантуру Ірина Курляк доповідала про зміну теми дисертаційної роботи аспіранта першого року навчання Олександра Маркевича. Члени Вченої ради погодили нову тему – «Клініко-експериментальне обґрунтування застосування модифікованого кровоспинного бинта за критичної кровотечі у свиней», науковий керівник доктор ветеринарних наук, професор А. Мисак.

На завершення засідання виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак подякував академічній спільноті за плідну працю в нелегких умовах сьогодення.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru