EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

З метою розвитку та підтримки ініціатив стейкхолдера днями в Університеті відбулася робоча зустріч виконувача обовʼязків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака із генеральним директором приватного підприємства «Боровик» Мироном Турчином та спеціалістом із зовнішньоекономічної діяльності підприємства Ольгою Турчин. Очільник Університету, а також проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, завідувач кафедри технології молока та молочних продуктів Орися Цісарик обговорили з гостями умови майбутньої співпраці.

 

Фото 2

Фото 3

Приватне підприємство «Боровик» спеціалізується на вирощуванні печериць, їх консервуванні та переробці. Для ефективнішої діяльності підприємства та Університету учасники зустрічі розглянули можливості реалізації спільних науково-дослідних проєктів, проведення лекцій, семінарів, екскурсій на виробництво стейкхолдера та навчання за участю провідних фахівців з обох сторін.

Фото 4

Після узгодження усіх деталей сторони закріпили свої домовленості Договором про співпрацю, яка охоплюватиме навчальну, навчально-методичну та науково-дослідну роботу науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти на базі приватного підприємства «Боровик» та Університету.

Фото 5

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru