EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото1

4 та 5 липня 2024 року у Варшаві відбулася друга міжнародна Twinning конференція: «Роль університетів у повоєнній відбудові України».

Головна ціль цього проєкту – підтримати українські заклади вищої освіти під час та після повномасштабного вторгнення в Україну, шляхом встановлення довгострокових міцних партнерств зі закладами вищої освіти Великої Британії та інших країн.

Відкриття конференції розпочалося з прийому всіх учасників, координаторів та організаторів у посольстві Великої Британії.

фото 2

Справа наліво: Алла Кравченко, координатор з Великобританії; Лілія Мелешко, представник адміністрації ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького; Найджел Кілік, директор програми ReallyEnglish; Ніна Девіс, директор міжнародних стратегічних залучень Королівського ветеринарного коледжу Лондона; Ігор Двилюк, проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького

фото3

Огляд результатів «Ініціативи Twinning»: досягнення та перешкоди, надихаючі практики співпраці в межах проєкту та плани довгострокового партнерства, програми подвійних дипломів обговорювалися на базі міжнародного університету «Академія Фінансів та Бізнесу Вістули» за сприяння ректора Вавжинця Конарського.

У конференції взяли участь представники закладів вищої освіти України та Великої Британії, меценати та урядовці: директор Асоціації університетів Великої Британії, представник Європейського банку реконструкції та розвитку, радник-уповноважений Президента з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, заступник міністра освіти і науки України та інші спонсори. Зустріч та нетворкінг посилить спроможності університетів, що вплине на їхні міжнародні рейтинги, та й взагалі це найкраща перспектива для довгострокового партнерства у межах Twinning.

фото4

Справа наліво: Ігор Двилюк, проректор з проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького; Лілія Мелешко, представник адміністрації ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького; Ольга Будник, радник-уповноважена Президента з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту; Михайло Винницький, заступник міністра освіти і науки України; Ніна Девіс, директор міжнародних стратегічних залучень Королівського ветеринарного коледжу Лондона; Алла Кравченко, координатор з Великобританії.


Допис підготували Лілія Мелешко та Оксана Палич, представники адміністрації ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru