EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 07 09 08 24 01 819

8 липня 2024 року в Києві відбулася підсумкова зустріч учасників програми Глобального світового лідерства, у якій взяв участь проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк.

 

зображення viber 2024 07 09 08 24 16 207

У вступній частині виступили менеджер з професійного розвитку Асоціації лабораторій громадського здоров’я Джослін Айседор, Координатор проєкту GLLP в Україні Яна Моренець, модератор заходу, начальник відділу розвитку освітніх програм та професійних компетенцій центру громадського здоров’я МОЗ Дмитро Столяренко.

Ця зустріч стала платформою для обміну передовим досвідом та знаннями, визначення нових стратегічних напрямів розвитку програми, зміцнення співпраці між учасниками та зацікавленими сторонами.

На зустрічі були представлені успішні кейси та нові проєкти, що сприяють розвитку програми Глобального світового лідерства.

зображення viber 2024 07 09 08 24 32 616

Під час зустрічі проведено огляд стану впровадження програми Глобального світового лідерства та участі представників програми у міжнародній конференції Глобальна безпека здоров’я 2024, презентовано роботу менторів програми та проміжні результати проєктної роботи, проведено огляд програми для забезпечення її потреб і планування наступних кроків.  

Ця подія стала важливим кроком у зміцненні співпраці між учасниками програми та визначенні нових стратегічних напрямів її розвитку. Учасники відзначили високий рівень організації та важливість подібних заходів для подальшого успішного розвитку програми Глобального світового лідерства.

зображення viber 2024 07 09 08 25 05 794

Серед основних моментів зустрічі хотілось би відзначити: презентації та доповіді, де учасники поділилися успішними кейсами, новими проєктами та дослідженнями, що сприяють розвитку програми GLLP; дискусійні панелі, на яких відбулося обговорення актуальних викликів та можливостей, які стоять перед програмою та її учасниками, а також нетворкінг, що допоміг створити нові контакти і сприяв зміцненню існуючих партнерських відносин між учасниками.

Також відбулося обговорення викликів і можливостей Університету для запровадження як цілісної програми підготовки лідерів лабораторної діагностики, так і її складових у межах перепідготовки, підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини, а також її імплементація в освітні програми підготовки лікарів ветеринарної медицини.

Програма GLLP продовжуватиме свою діяльність, спрямовану на підтримку лідерства та навчання, і планує організовувати подібні заходи для подальшого розвитку та зміцнення співпраці.

Із завершальним словом виступив Дмитро Столяренко, який висвітлив ключові моменти розвитку програми Глобального світового лідерства.

зображення viber 2024 07 09 08 25 22 844

Дякуємо всім учасникам за активну участь та внесок у розвиток програми GLLP!

Фото Київ 6

Допис підготував Ігор Двилюк, проректор з науково-педагогічної роботи

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru