EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2024 07 08 15 58 26
4 липня 2024 року в Університеті відбувся другий наглядовий аудит на відповідність сертифікованої системи менеджменту якості Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вимогам ISO 9001:2015. Аудит проводили представники міжнародного органу сертифікації United Registrar of Systems (URS), що акредитований UKAS (United Kingdom Accreditation Service), провідний аудитор Віталій Міняйло та керівник ТОВ «Юнайтед регістрар оф системс Україна» Олександр Сімінькович.

photo 2024 07 08 15 58 46

photo 2024 07 08 15 59 26

Згідно з планом другого наглядового аудиту виконано інспектування процесів та перевірено структурні підрозділи, зокрема: вище керівництво; відповідального за систему менеджменту якості; відділ забезпечення якості освіти та акредитації; відділ кадрів; навчально-методичний відділ; факультет харчових технологій та біотехнології; біолого-технологічний факультет; науково-дослідну частину та адміністративно-господарську діяльність.
На заключній нараді підведено підсумки результатів аудиту, обговорено сферу поліпшення системи управління якістю в Університеті.
Результати другого наглядового аудиту підтвердили дію сертифікату Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького про відповідність стандарту ISO 9001:2015. Керівництво і колектив Університету в цілому продемонстрували вміння реалізувати міжнародні вимоги в системі управління якістю, засвідчили здатність забезпечувати якість вищої освіти, наукової та науково-технічної діяльності.

Допис підготувала Наталія СУСОЛ, завідувач відділу забезпечення якості освіти та акредитації

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru