EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ф 11

15 липня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського фіналу ХІХ літньої універсіади з вільної та греко-римської боротьби та відповідно розпочалися змагання.

ф 22

В Універсіаді взяли участь спортсмени Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького, Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Національного університету «Львівська політехніка», Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Західноукраїнського національного університету (місто Тернопіль), Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Хмельницького національного університету, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Національного Університету фізичного виховання і спорту України, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Херсонського державного університету, Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова, Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Дунайського інституту водного транспорту Державного університету інфраструктури та технологій, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Рівненського державного гуманітарного університету, Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука (місто Рівне).

Традиційно змагання розпочалися шикуванням на прапор України та виконанням гімну нашої держави. Учасники і гості універсіади також вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих борців за волю України.

ф 33

ф 55

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник голови комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Ігнатко, зазначивши, що чисельність учасників сьогоднішнього дійства свідчить про пріоритетність цих видів спорту, які динамічно розвиваються. Олександр Ігнатко висловив подяку Асоціації спортивної боротьби України, Асоціації спортивної боротьби Львівщини та Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за організацію та проведення таких потужних змагань.

ф 44

У своєму зверненні до спортсменів та гостей Всеукраїнського фіналу ХІХ літньої універсіади з вільної та греко-римської боротьби очільник Університету, професор Іван Парубчак наголосив символічність того, що відкриття змагань припало на День Української Державності, День хрещення Руси-України та День українського миротворця. Усі ці свята об’єднують цінності нашого народу, що притаманні українським воїнам та зокрема спортсменам, чимало яких теж стали на захист України. Виконувач обов’язків ректора Університету побажав учасникам змагань успіхів та перемог.

ф 66

ф 77

Присутніх також привітали заступник начальника Львівської філії комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України Андрій Босий, декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо, президент Асоціації спортивної боротьби Львівщини Степан Топчак.

Від Асоціації спортивної боротьби України Степан Топчак вручив подяки за особливий внесок у розвиток спортивної боротьби на Львівщині Іванові Парубчаку, Богданові Семеніву та Михайлові Костюку.

ф 88

ф 99

ф 1010х

Завершальне слово мав головний суддя змагань, суддя національної категорії Андрій Проць.

ф 111

Після урочистого відкриття Всеукраїнського фіналу ХІХ літньої універсіади з вільної та греко-римської боротьби спортсмени приступили до поєдинків.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru