EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 08 24 09 26 12 672

23 серпня 2024 року, у День державного прапора України, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася нарада адміністрації Університету та представників Кінно-спортивного комплексу EQUICOR.

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко, декан факультету громадського розвитку та здоров’я Руслан Пеленьо, заступники декана факультету ветеринарної медицини Ігор Максимович та Юрій Леньо, а також завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Богдан Семенів під час спілкування з інвестором кінно-спортивного комплексу EQUICOR Петром Писарчуком та головою кінно-спортивного комплексу EQUICOR Сергієм Павловим обговорили імовірні напрями співпраці. Зокрема, гості відзначили, що для ефективного функціонування й реалізації цілей кінно-спортивного комплексу необхідні різнопрофільні фахівці високого класу, навчанням та підготовкою яких займається наш Університет.

 

зображення viber 2024 08 24 09 26 16 017

Успішна діяльність кінно-спортивного комплексу можлива за умови злагодженої роботи працівників, які безпосередньо взаємодіють з кіньми, тобто тих, хто дбає про їх здоров’я, раціон, добробут та навчання, так і тих, хто забезпечує професійний супровід під час тренувань спортсменів чи реабілітаційних сесій у процесі іпотерапії. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького як заклад вищої освіти має науковий і практичний потенціал для підготовки таких фахівців.

Очільник Університету, Іван Парубчак відзначив, що співпрацю варто вибудувати у трьох основних напрямах – підготовка ветеринарних лікарів, які спеціалізуються на здоров’ї коней. Це відповідно передбачає навчання ветеринарів-іпологів та їх практикування на базі Кінно-спортивного комплексу EQUICOR.

зображення viber 2024 08 24 09 26 17 880

У напрямі харчування та забезпечення комфорту і добробуту коней у комплексі можуть проходити практику, а згодом і працювати здобувачі та випускники біолого-технологічного факультету.

А у спортивній складовій діяльності Кінно-спортивного комплексу EQUICOR свої знання, навики та вміння можуть проявити студенти й випускники факультету громадського розвитку та здоров’я.

зображення viber 2024 08 24 09 26 19 510

Налагодження співпраці між Університетом та Кінно-спортивним комплексом EQUICOR має великий потенціал і може перерости у тривале та ефективне партнерство.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru