EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 2

Для здобувачів декількох різних за напрямами спеціальностей – ветеринарія, право та екологія, цей тиждень розпочався із цікавого та пізнавального заходу, який організовано за ініціативи Бюро ВООЗ в Україні.

 

Фото 2 3

Учасників цієї пізнавальної зустрічі привітали виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо та доцент Юрій Стронський. Зокрема очільник Університету наголосив, що «сьогоднішній захід важливий і потрібний, адже громадське здоров’я – це цінний ресурс, як для країн, так і їхніх громадян. Як відомо, рівень здоров’я населення нашої держави знизився через пандемію, згодом через воєнні дії. Отже, підвищення рівня громадського здоров’я – актуальна і нагальна потреба, що безпосередньо пов’язана зі суспільним благополуччям у майбутньому. Після нашої перемоги ми маємо бути готові до змін, маємо знати, чого хочемо досягти у сфері здоров’я, та вдячні нашим колегам і партнерам за нагоду додатково ознайомитися з наявними можливостями та глянути на цю проблему з різних ракурсів».

Фото 3 1

Фахівець з єдиного здоровʼя Бюро ВООЗ в Україні Олена Курята та національний консультант Юлія Глухонець ознайомили студентів із правилами гри «Мурал Єдине Здоровʼя», розповіли про свою діяльність та провели саму гру.

Фото 4 1

Цікаво, що гра розроблена Ліонською ветеринарною школою, колабораційним центром WOAH та адаптована Бюро ВООЗ в Україні за спонсорства USAID. Гра допомогла студентам із різних факультетів ознайомитися з концепцією «Єдиного Здоровʼя», взаємодією та звʼязками між здоровʼям тварин, людей і навколишнього середовища, зумовила генерування нових цікавих ідей і поглядів на порушену проблематику.

Фото 5 1

Здобувачі жваво дискутували та висловлювали свої думки, щодо питань єдиного здоровʼя, мали змогу поглибити свою обізнаність стосовно різних аспектів, які впливають на громадське здоровʼя, і в цікавій та інтерактивній формі підвищити свої фахові навики.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru