EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

5–6 жовтня 2024 року поблизу Лисої гори відбувся Благодійний фестиваль «Базар добра». Його метою є підтримка тварин у притулку «Домівка врятованих тварин».
Здобувачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького разом із виконувачем обов’язків ректора Університету, професором Іваном Парубчаком відвідали Благодійний фестиваль «Базар добра» та активно долучилися до всіх заходів.

1

Організатори підготували цікаву та насичену різними подіями програму Благодійного фестивалю «Базару добра». Зокрема, відбулися виступи Макса Пташника, Віктора Павліка, Павла Ільницького. Спікерами були Олексій Суханов, Валерія Буракова, Ірина Лозова, Орест Залипський, Андріана Байло. Музичний супровід фестивалю забезпечив діджей: Riya.

1

Також відвідувачі мали змогу долучитися до різноманіття активностей, адже під час Благодійного фестивалю «Базар добра» працювали барахолка та вінтаж, відбувалися ярмарок виробів від хенд-мейд майстрів та аукціони, можна було побувати на сеансі ворожби від чаклунки, зробити фото на Polaroid, потанцювати, скуштувати фірмові пампушки й інші смаколики, зігрітися глінтвейном, отримати мерч «Домівки врятованих тварин» та відпочити у chill зонах.
Захід відвідали львів’яни та гості нашого міста. Усі зібрані кошти організатори використають на забезпечення функціонування притулку.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru