EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

00

IMG 20241008 170250

Під час відвідин спортивної події у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського очільник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак зустрівся з давнім знайомим – Андрієм Котельником, українським боксером, призером Олімпійських ігор 2000 року.

Знайомство Івана Парубчака та Андрія Котельника відбулося саме в період активної спортивної кар’єри спортсмена та його найяскравіших перемог. Після тривалої перерви у спілкуванні випадкова зустріч стала приємною несподіванкою. Іван Парубчак нагадав Андрієві Котельнику одну з їхніх зустрічей у 2003 році, на якій отримав на згадку плакат з підписом Чемпіона.

00

Андрій Котельник у процесі спілкування знову зробив подарунок Іванові Орестовичу. Цього разу підписав і подарував книжку «Чемпіон. Справжня історія боксера Андрія Котельника», автором якої є багаторічний боксерський оглядач Василь Танкевич.

Іван Парубчак та Андрій Котельник, окрім того, обговорили важливість фізичного виховання та спорту для формування здорового способу життя, духовного та фізичного розвитку студентської молоді. Спортсмен наголосив, що заняття фізичною культурою та спортом є вагомим засобом соціалізації особистості, вдосконалення її індивідуальних та професійних якостей, розвитку рухової сфери. Саме спорт і фізична культура є багатофункціональним механізмом оздоровлення людини, її самореалізації, самовираження і розвитку. Тому як професійний спортсмен Андрій Котельник заохотив сучасну студентську молодь приділяти належну увагу заняттям спортом та відповідно дбати про свій фізичний та емоційний стан.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru