EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

9 жовтня 2024 року у стінах Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася презентація проєкту під назвою «Найбільша зустріч», ініціатива якого реалізовуватиметься на постійній основі протягом навчального року. Проєкт охоплюватиме кілька етапів, починаючи від мотиваційних зустрічей і закінчуючи реалізацією соціальних ініціатив.

На заході з вітальним словом до молоді звернувся очільник Університету, професор Іван Парубчак, наголосивши: «ми робимо спільну справу і важливо, щоб ми відчували себе єдиним цілим, будьмо разом, пам’ятаймо, що спільно ми можемо реалізувати багато ідей та проєктів, корисних як для Університету, так і для суспільства загалом».
У межах заходу була представлена діяльність студентського самоврядування Університету та громадської організації «МО “Свідомий вибір”», які активно співпрацюють у реалізації ініціатив, акцій і проєктів.
Першою спільною ініціативою, що об’єднала присутніх у залі, стала акція «Великий збір», спрямована на збір коштів для потреб Збройних Сил України. Деталі акції будуть оголошені згодом.

1

Модератор зустрічі, в. о. голови колегії студентів Університету Владислав Корженевський поділився своїм досвідом участі й управління Громадською організацією «МО “Свідомий вибір”» та закликав активно долучатися до великої спільноти ініціативної та активної молоді: «не соромтеся пробувати щось нове, в прихильному середовищі однодумців ви можете змінити себе і світ довкола. Пробуйте, не бійтеся, сьогодні саме той час, коли ви маєте можливість самореалізуватися. Те, де ви будете зараз самореалізовуватися, закладе підвалини для вашого кар’єрного росту у майбутньому».
На заході також відбулося вручення сертифікатів активним членам «МО “Свідомий вибір”»: студентам Ангеліні Дмитрів, Максиму Ладизі, Вікторії Чулюк, Діані Базарі, Владиславі Сергійчук, Івану Стоцку, Карині Франц та Олександрі Івановій. Сертифікати здобувачам урочисто вручили в. о. ректора Університету, професор Іван Парубчак та завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, доцент Богдан Семенів.

1

1

Для створення приязної та невимушеної атмосфери модератор провів веселу руханку для учасників зустрічі.

1

Своїми враженнями про участь у студентській спільноті поділилися члени «МО “Свідомий вибір”» з досвідом та новачки.

1

1

Зі словами підтримки до присутніх звернулися відомі українські блогери Денис Гуменюк та Микола Мальчин, які своїми історіями підсилили мотивацію учасників заходу.
У процесі зустрічі модератори організували яскраву акцію «Злітай. Мрій. Дій», під час якої усі присутні написали свої мрії на аркушах паперу, зробили з них літачки й запустили у політ.

1

1

Серед запрошених гостей були представники приватної мережі ветеринарних аптек «ВЕТМАРКЕТ» та українського банку «А БАНК». Вони надихнули учасників на активну молодіжну діяльність, презентували свої продукти, а також запропонували студентам можливості для самореалізації та працевлаштування у своїх компаніях, поділившись особистим досвідом та особливостями своїх продуктів.

1

Віримо, що проведена зустріч надихне багатьох здобувачів до участі у «МО “Свідомий вибір”» та студентському самоврядуванні, сприятиме відкритості до нового, допоможе проявити таланти і цікаві ідеї й у середовищі креативних та ініціативних товаришів розвиватися та робити світ кращим.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru