EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Осінь – пора збору урожаю, підбиття підсумків, особливо в аграрній сфері. Саме з такою метою та задля обговорення актуальних питань аграрного напряму директор фермерського господарства «Агро-Центр» Іван Кільган зібрав колег-фермерів та науковців на практичний семінар «Вплив меліорантів та органо-мінеральних добрив на родючість ґрунтів».

1

Учасників заходу привітали організатор заходу Іван Кільган, в. о. директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Людмила Гончаренко та в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак.
Очільник Університету у своїй промові наголосив на важливості розвитку програм дуальної освіти і співпраці між освітніми установами та підприємствами, а також окреслив переваги для студентів та підприємств галузі. «Як відомо, результат будь-якого бізнес-проєкту залежить від злагодженої роботи компетентних працівників. Дуальна освіта допомагає формувати необхідні компетенції у майбутніх фахівців від моменту вступу до закладу освіти. У налагодженні цього процесу суттєву роль відіграє ефективна співпраця бізнесу, підприємців, практиків зі закладом освіти. Саме спільні напрацювання представників фермерських господарств, підприємств агропромислового комплексу з освітянами зможуть забезпечити ринок праці конкурентоздатними кадрами, які відповідатимуть запитам майбутнього роботодавця», – акцентував Іван Парубчак.

1

Учасники семінару заслухали доповіді директора Інституту сільського господарства Карпатського регіону Олега Стасіва про «Екологічні аспекти у розвитку сільського господарства», директора Регіонального центру ДУ «Держґрунтохорона» Анатолія Демчишина на тему «Способи покращення родючості ґрунтів».
Продукт для розкислення ґрунтів представив директор НВП «Карат» Тарас Цюра. Директор НВ ТОВ «Сінта» Тимур Лєвда презентував продукти ТМ «GRETNODIN»: органо-мінеральні добрива, а представник ТОВ «Вітера Україна» Валентина Ямкова надала вичерпну інформацію про біостимулянти для рослин та рекомендації щодо їх застосування.

1

1

Після обговорення доповідей учасники вирушили до господарських будівель фермерського господарства «Агро-Центр», де директор Іван Кільган провів екскурсію підприємством та ознайомив гостей з технологією виробництва біодизелю.

1

Також усі присутні мали змогу долучитися до урочистого та певною мірою історичного моменту для фермерського господарства «Агро-Центр» – закладення капсули часу у фундамент нового елеватора.

1

Учасники семінару вдячні панові Івану Кільгану за організацію цікавого та потрібного заходу, за можливість налагодити контакти та співпрацю між науковцями і практиками агропромислового сектора.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru