EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 4

15 жовтня 2024 року Львівські рятувальники провели спеціальне об’єктове тренування з цивільного захисту для студентів і працівників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

 

фото 2 4

Під час тренування було відпрацьовано дії служби охорони та керівництва в разі виникнення пожежі. Рятувальники провели евакуацію студентів та працівників з приміщень гуртожитку, та продемонстрували основні моменти своєї роботи під час виникнення пожежі. Медичні працівники Університету долучилися до цього тренування з цивільного захисту та продемонстрували надання першої медичної допомоги постраждалим від пожежі.

фото 3 2

фото 4 1

Після відпрацювання рятувальних та евакуаційних заходів усі охочі могли поспілкуватися з працівниками державної служби з надзвичайних ситуацій, оглянути їхню службову техніку, задати запитання, які цікавлять.

фото 5 2

Для підведення підсумків спеціального об’єктового тренування з цивільного захисту начальник управління запобігання НС та ЦЗ по Львівській міській територіальній громаді ГУ ДСНС України у Львівській області Любомир Пасічник та заступник ВЦЗ управління запобігання НС та ЦЗ по Львівській МТГ ГУ ДСНС України у Львівській області Тарас Бурий поспілкувалися з очільником Університету, професором, доктором наук з державного управління Іваном Парубчаком та керівником навчально-методичного відділу, кандидатом економічних наук Тарасом Пенцаком, висловили рекомендації щодо покращення цивільного захисту на об’єкті та узгодили застосування спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru