EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

23 грудня на засіданні Вченої ради університету відбулося ухвалення освітньо-професійних програм з підготовки здобувачів вищої освіти у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, серед яких освітньо-професійна програма «Право» з підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та освітньо-професійна програма «Право» з підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» галузі знань 08 «Право».

Ухваленню освітньо-професійних програм передувала тривала їх підготовка – проєктними групами досліджувався передовий досвід підготовки правників закладами вищої освіти України та іноземними закладами, проводилася перевірка програм на відповідність до стандартів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» галузі знань 08 «Право» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та до ліцензійних умов тощо. А ще аналізувалися потреби ринку праці у відповідних фахівцях та вивчалися сучасні професійні вимоги до правників. І особливу роль тут відіграла співпраця з роботодавцями.

Для забезпечення постійного зв’язку з роботодавцями в університеті сформовано експертну раду стейкхолдерів за спеціальністю 081 «Право», до складу якої увійшли: начальник Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на кордоні Андрій Талама, начальниця відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Віталія Шепега, начальниця юридичного відділу Солонківської ОТГ Ірина Ширій-Ярема, начальниця відділу Городоцького бюро правової допомоги Ірина Благута, керівник адвокатського бюро «Довгань та партнери» Володимир Довгань та приватний нотаріус Оксана Якібчук. У процесі підготовки освітньо-професійних програм неодноразово відбувалося їх обговорення з членами експертної ради стейкхолдерів та враховувалися всі зауваження та пропозиції роботодавців проектними групами.

Проєкти освітньо-професійних програм обговорювалися також з науковою спільнотою університету та зі здобувачами вищої освіти. На проєкти програм отримано рецензії від практикуючих юристів, якими освітньо-професійні програми з підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальністю 081 «Право» у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького рекомендовано до впровадження.
Юлія Коверко, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru