EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У 2020 році вступники в магістратуру на базі бакалаврату подають заяви в електронній формі (крім спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 Водні біоресурси та аквакультура; для всіх бажаючих здобути освітній ступінь магістра, зазначених спеціальностей не обов’язково складати ЗНО з іноземної мови).

З етапами вступної кампанії для здобуття освітнього ступеня магістра можна ознайомитись за посиланням.
Вступні випробування будуть проходити з 10.08.2020 р.  до 27.08.2020 р.
Для вступників, які бажають вступити на магістратуру спеціальності 081 Право є обов’язковим наявність двох сертифікатів ЗНО: 1) з єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЗНО з іноземної мови); 2) з єдиного фахового вступного випробування (ЗНО з права та загальних навчальних правничих компетентностей).
Перелік документів необхідних для вступу в магістратуру: https://lvet.edu.ua/index.php/abituriientu/1225-vstup-do-mahistratury-u-2020-rotsi.html.
Особам, які отримали диплом магістра або спеціаліста не обов’язково складати ЄВІ (ЗНО з іноземної мови). Вони можуть скласти вступний іспит з іноземної мови, а також фахове вступне випробування в університеті (крім вступників у  магістратуру спеціальності 081 Право) .
Вступники, які не складали ЄВІ та ЄФВВ подають заяви особисто з 05 серпня до 22 серпня 2020 року.

Інфографіка з сайту МОН України.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru