EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Новий посібник із грифом видали викладачі факультету харчових технологій та біотехнології

Молоко  вже давно відоме  людству своїми незбагненими природніми властивостями. Однак молоко – продукт, що швидко псується. Тому важливим є не лише отримати багато молока, необхідно вміло і вчасно його  переробити на високоякісні молочні продукти довготривалого зберігання за найсучаснішими технологіями. У цьому плані  найбільш затребуваними є молочні консерви. Знання традиційних та впровадження нових технологій виготовлення молочних консервів є обов’язковою вимогою підготовки сучасних фахівців. І забезпечення їх найсучаснішою літературою вкрай важливо і на часі.

Видання співробітниками кафедри технології молока і молочних продуктів у складі Наговської В.О., Гачака Ю.Р., Сливки Н.Б., Михайлицької О.Р.  навчального посібника для закладів вищої освіти  «Молочні консерви: технологія та обладнання»  (Гриф надано Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) якраз і ставить перед собою таку мету. 

Авторами представлено традиційні технології виготовлення численного асортименту молочних консервів, нове технологічне обладнання, яке використовується згідно з новими вимогами, ухваленими нормативними документами в Україні та вимогами системи НАССР. У посібнику також подаються основні вимоги до молочної сировини при виробництві молочних консервів, подано опис технологічних операцій під час виробництва, основні параметри та режими технологій. Автори розглянули особливості технологічних режимів при виробництві різних груп молочних консервів та найбільш поширених їх представників,  показали порядок дослідження молочних консервів згідно з вимогами технохімічного та мікробіологічного контролю, представили методики дослідження молочних консервів.

Посібник містить перелік сучасних приладів та методик для дослідження молочних консервів, їхні характеристики та схеми виробництва.

Посібник для викладачів, наукових працівників і студентів спеціальності “Харчові технології” закладів вищої освіти.

01 26 01

02 26 01

Автори посібника будуть вдячні за зауваження та побажання, які просять надсилати за адресою:

79010, Львів – 10, вул. Пекарська, 50, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, кафедра технології молока і молочних продуктів.

Юрій Гачак., професор університету, доцент кафедри технології      молока і молочних продуктів

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru