EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 4
З ініціативи викладачів факультету харчових технологій та біотехнології, відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 9 класу та вчителями Середньої загальноосвітньої школи № 23 м. Львова.
Зустріч розпочалася привітальним словом декана факультету Галини Коваль.
Від факультету харчових технологій та біотехнології виступили завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, які розповіли про стан та перспективи розвитку м’ясної та молочної промисловості.

2 4
Під час зустрічі для учнів були проведені майстер-класи з виготовлення майонезу та морозива. Всі учасники мали можливість продегустувати виготовлені продукти.
Також учні мали можливість відвідати навчальну лабораторію на кафедрі біотехнології та радіології. Цікаву доповідь про сучасні напрями біотехнології розповіли доценти кафедри Наталя Шемедюк та Христина Малишева.

3 3

4 3
На зустрічі панувала тепла та дружня атмосфера. Учні та вчителі дізналися багато цікавого про університет та освітні програми університету. Під час завершального слова, організатори зустрічі запросили учнів та вчителів школи на лабораторні заняття.
Чекаємо на нові заплановані зустрічі!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru