Студент 1 курсу - пошуковець нових технологій варених ковбас
- Деталі
-
Опубліковано: 08 травня 2023
-
Перегляди: 358
Здобувачі вищої освіти наукового товариства молодих вчених студентів та аспірантів факультету харчових технологій та біотехнології постійно здійснюють пошук нових тематик для проведення наукових досліджень. Цьогоріч Володимир Давидкін, здобувач 1-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», (ФХТБ) взяв участь у студентській конференції – «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», що відбулась 4-5 травня 2023 р.
Під керівництвом к.с.-г.н., доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірини Басараб представив тези за результатами своєї наукової роботи на тему «Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів».