EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 12

27 березня 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака зі здобувачами вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології.

2 11

У процесі спілкування виконувач обов’язків ректора Університету Іван Парубчак акцентував увагу присутніх на соціально-побутових аспектах життя студентської молоді. Зокрема повідомив про облаштування студентського коворкінг-центру та про відновлення діяльності закладу громадського харчування в університетському містечку.

3 8

Декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль підтримала розвиток громадських ініціатив серед студентської молоді факультету, наголосила на важливості соціокультурних заходів для виховних процесів в Університеті. У діалозі взяв участь голова профбюро студентів факультету харчових технологій та біотехнології Дмитро Дида, який спонукав своїх колег у навчанні активно долучатися до громадського, соціокультурного життя факультету.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru