Обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 02 грудня 2024
-
Перегляди: 38
27 листопада 2024 року відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
У процесі обговорень було запропоновано посилити ОП шляхом залучення до проведення лекцій професіоналів-практиків та зовнішніх стейкхолдерів. Також розглянуто результати онлайн-опитування здобувачів освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу.
Захід відбувся у форматі конструктивного обговорення, а за його результатами було прийнято рішення рекомендувати проєктним групам з розробки ОПП опрацювати надані учасниками зустрічі пропозиції та врахувати їх при формуванні ОПП та навчальних планів на наступний рік.
Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент