Обговорення проєктів освітньо-професійних програм
- Деталі
-
Опубліковано: 17 грудня 2024
-
Перегляди: 17
13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.
Гаранти програм, професор Орися Цісарик, доцент Уляна Драчук та доцент Ірина Сімонова, ознайомили усіх з проєктами освітньо-професійних програм. Основна увага була акцентована на ключових аспектах та особливостях програм, а також на основних змінах, що були запропоновані раніше. До обговорення ОП долучилися стейкхолдери, освітянська спільнота Університету та випускники освітніх програм. Вони висловили свої думки щодо змісту та наповнення ОПП. Під час обговорення звернено увагу на придатність до працевлаштування.
На зустрічі також були проаналізовані результати онлайн-опитування на сайті Університету щодо забезпечення якості освітнього процесу.
Загалом за результатами обговорення прийнято рішення рекомендувати проєктним групам з розробки ОП опрацювати надані учасниками зустрічі пропозиції та врахувати їх при формуванні остаточної редакції ОП задля удосконалення програм на наступний рік.
Допис підготувала Ольга МИХАЙЛИЦЬКА, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів