EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2025 01 20 19 29 55 907

Нещодавно відбулося засідання групи розробників освітніх програм спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво». У зустрічі взяли участь професор Орися Цісарик, доценти Уляна Драчук, Галина Коваль, Наталія Сливка, Ольга Михайлицька та Ірина Сімонова.

На засіданні обговорили особливості освітньо-професійних програм (ОПП) «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, а також «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня.

зображення viber 2025 01 20 19 30 25 271

зображення viber 2025 01 20 19 30 09 653

Особливу увагу приділили аналізу зауважень та висновків Галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, висловлених під час акредитації магістерських програм. Учасники засідання обговорили шляхи вдосконалення програм, враховуючи рекомендації експертів, для забезпечення високого рівня підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології».

Зустріч стала важливим етапом у подальшій реалізації освітніх програм та підвищенням якості підготовки фахівців для харчової промисловості.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru