Засідання розробників освітніх програм зі спеціальності «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 13 грудня 2024
-
Перегляди: 10
Нещодавно відбулося засідання групи розробників освітніх програм спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво». У зустрічі взяли участь професор Орися Цісарик, доценти Уляна Драчук, Галина Коваль, Наталія Сливка, Ольга Михайлицька та Ірина Сімонова.
На засіданні обговорили особливості освітньо-професійних програм (ОПП) «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, а також «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня.
Особливу увагу приділили аналізу зауважень та висновків Галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, висловлених під час акредитації магістерських програм. Учасники засідання обговорили шляхи вдосконалення програм, враховуючи рекомендації експертів, для забезпечення високого рівня підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології».
Зустріч стала важливим етапом у подальшій реалізації освітніх програм та підвищенням якості підготовки фахівців для харчової промисловості.