EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вивчаючи дисципліну «Технологія галузі» студенти 4 курсу та 2 СП Факультету харчових технологій та біотехнології мали можливість закріпити свої знання на практиці. Директором з виробництва Гамерським Б.М. та за участі викладачів кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виробів Сімоновою І.І. та Галухом Б.І. проведено виїзне заняття на підприємство «Хінкель-Когут», що обробляє кишкову сировину у промислових умовах.

Студенти відпрацювали такі технологічні операції як сортування і калібрування свинячих черев, кучерявок, синюг, міхурів, прохідників. Також на підприємстві на всіх рівнях виробництва натуральної ковбасної оболонки впроваджено систему НАССР.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru