EN   UA

logokafadara

 

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

В. о. завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Кушнір Леся Павлівна

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 0 02 05 2f115a4e22adcded020d79cff933e227f60aa966507265be1a754e2e26fbf0c2 8b708aa7d004103a

Здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» з доцентом Наталею Липчук мали чудову нагоду відвідати ферму «Західний равлик» у межах практичних занять, відповідно до програми дисципліни «Організація агротуристичних господарств». Це стало важливою складовою вивчення агротуризму, що є перспективним напрямом у розвитку сільського туризму в Україні.

 

0 02 05 35712697f55f804b649d922b7cf88b794038b4b5d2fec9362a1a01f04b19e9eb 6749e6ae08e61d94

На фермі студенти дізналися про специфіку вирощування равликів, зокрема, про біологічні умови їх утримання та догляду, а також про технологічні процеси, які застосовують для розведення равликів. Власниця ферми поділилися досвідом організації фермерського господарства, яке не тільки вирощує равликів, але й активно залучає туристів. Ферма пропонує екскурсії, дегустації та інтерактивні програми, що робить її популярною серед туристів, які шукають незвичні гастрономічні враження.

Студенти також змогли побачити, як правильно організоване сільське господарство може стати основою для розвитку бізнесу, який приваблює туристів. Власники ферми розповіли про те, як екскурсії та дегустації, організовані для туристів, перетворили ферму на популярну туристичну атракцію. Такий підхід дозволяє не лише заробляти на вирощуванні равликів, а й створювати унікальні гастрономічні та освітні пропозиції для туристів. Відмітили також тенденцію до зростання інтересу туристів до подібних кулінарних екскурсій, та перспективи диверсифікації селянських господарств за рахунок гастрономічного туризму. Під час візиту студенти мали змогу взяти участь у дегустації різноманітних страв з равликів, що додало практичному заняттю гастрономічного ефекту.

0 02 05 b0dd5a69325879a2d2df0988e23ec831e499b73acc4675482e5d3b84fadc0318 3723a3caf76bace4

0 02 05 b8da1d91dc01a9b05882207911058f14cc0bcfacfd8b78be307605aca12a0d77 4f41079c85a9dd96

0 02 05 e4ff439d901932acd72634b8f1111951c0942aa2791caa334db87902b3d3df28 2dca03f45372ce76

Відвідування таких об’єктів посилює практичний досвід майбутніх фахівців з туризму в сфері формування туристичного бізнесу на селі, можливостей зростання сільської економіки.

Дякуємо власникам ферми за гостинність і можливість дізнатися більше про інновації в агротуризмі.

Допис підготувала Наталія ЛИПЧУК, доцент кафедри туризму

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru