Практичне заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу для студентів спеціальностей «Туризм» та «Туризм і рекреація»
- Деталі
-
Опубліковано: 25 квітня 2025
-
Перегляди: 33
23 квітня 2025 року доцент кафедри туристичного бізнесу та гостинності Тетяна Калайтан провела практичне заняття на тему «Подавання страв і напоїв. Обслуговування бенкетів» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» та 2 курсу СП спеціальності «Туризм і рекреація» на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Під час заняття студенти мали можливість отримати практичні навички щодо техніки подавання перших страв, холодних страв і закусок, других страв, солодких страв, обслуговування гостей напоями.
Студенти також ознайомились з організацією обслуговування в ресторані при готелі «Diamond» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Окрему увагу було приділено організації фізичного простору в ресторані для туристів з особливими потребами доступу. Адже культура гостинності починається із готовності закладу ресторанного господарства приймати кожного гостя на рівних. А впровадження безбар’єрних рішень підвищує рівень сервісу та розширює коло клієнтів. Ресторан при готелі «Diamond» має необхідні умови для забезпечення доступності для туристів з особливими потребами.
Проведене заняття дало змогу студентам отримати новий практичний досвід та сприяло формуванню програмних результатів навчання, передбачених освітньо-професійною програмою «Туризм».
Допис підготувала Тетяна КАЛАЙТАН, доцент кафедри туристичного бізнесу та гостинності