EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У третій декаді квітня 2024 року відбувся захист звітів про проходження виробничої практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 “Економіка”. Згідно із графіком навчального процесу виробнича практика є завершальним етапом підготовки майбутніх фахівців задля оволодіння студентами професійними вміннями та навичками до прийняття самостійних рішень із подальшим їх застосуванням у практичній діяльності на штатних посадах підприємств.

ФОТО 1 2

На підставі укладених угод із підприємствами і організаціями Львівської області студенти проходили практику на ТОВ “РСП “Шувар”, ПП “Західний Буг”, Львівській Аграрній палаті, ФГ “Агро Центр” та інших підприємствах. 

ФОТО 2 3

Захист звітів приймали викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича.

Результати виконання програми практики студенти представили у формі звіту та доповіді із презентацією виконаної роботи згідно з поставленими завданнями.

Комісія заслуховувала та оцінювала звіти здобувачів на основі відгуку-характеристики керівника практики від підприємства та організації, якості оформлення і змістовності наповнення щоденника та звіту з практики, наявності додаткових актуальних матеріалів.

ФОТО 3 2

ФОТО 4 2

фото 5 2

Всі документи студенти оформили згідно з вимогами Університету, комісія відзначила високий рівень теоретичних знань та практичних навичок студентів, які були здобуті під час проходження виробничої практики. Члени комісії дійшли висновку, що всі здобувачі вищої освіти захистили звіти із виробничої практики успішно.

Кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича висловлює щиру вдячність керівникам баз практики за співпрацю.

Допис підготували Павло МУЗИКА, Оксана САЛАМІН, Оксана ДАДАК, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru