EN   UA

«ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Другий (магістерський), 3 курс

 «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)

«Контроль якості харчових виробництв», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3-й курс

МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

 «МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ЇХ ПРОДУКТИ У МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВАХ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

 «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (з скороченим терміном навчання)

«НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

 «ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «Основи отримання та первинної обробки молока», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс

 «ОСНОВИ ПРОМИСЛОВОГО БУДІВНИЦТВА ТА САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс

 «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс

 «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

«ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВТОРИННИХ МОЛОЧНИХ РЕСУРСІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

 «УСТАТКУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Біотехнології та біоінженерія, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «УСТАТКУВАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 3 курс

  «ФАРМАЦЕВТИЧНІ АСПЕКТИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 2 курс

 «ХАРЧОВІ ДОБАВКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)

 «ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс

 «ГІГІЄНА ХАРЧУВАННЯ З ОСНОВАМИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Другий (магістерський), 1 курс 

 

 

«ЕЛЕКТРОТЕХНІКА З ОСНОВАМИ ЕЛЕКТРОНІКИ»  ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Біотехнології та біоінженерія, бакалаврський, 1 курс

«РОБОТИЗАЦІЯ  ВИРОБНИЧИХ  ПРОЦЕСІВ» ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Технології зберігання, консервування та переробки м’яса, Технології зберігання, консервування та переробки молока, Технології жирів і жирозамінників, магістерський, 1 курс

 «ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ОСНОВИ ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ» ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 1 курс (Скорочена програма)

«ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ОСНОВИ ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ»  ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 1 курс

«АВТОМАТИЗАЦІЯ  ВИРОБНИЧИХ  ПРОЦЕСІВ», ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 2 курс (Скорочена програма)

«ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ОСНОВИ ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ» ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 2 курс

«ТЕПЛОХОЛОДОТЕХНІКА»  ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 2 курс

«ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ В БІОТЕХНОЛОГІЇ» ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Біотехнології та біоінженерія, бакалаврський, 3 курс

«ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХІМІКО-ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», ФГЕП, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Фармація. Промислова фармація, бакалаврський, 2 курс

«ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 2 курс (Скорочена програма)

«ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 2 курс (Повна програма)

«ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», ФХТБ, Кафедра загальнотехнічних дисциплін, Харчові технології, бакалаврський, 3 курс

«ЗАГАЛЬНА БІОТЕХНОЛОГІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 3 курс

«ОСНОВИ СЕЛЕКЦІЇ ТА КОНСТРУЮВАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Магістр, 1 курс

«НАНОБІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНФОРМАТИКА ЖИВИХ ОРГАНІЗМІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Магістр, 1 курс

«ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ В АПК ДЛЯ БІОЕНЕРГЕТИКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Магістр, 1 курс

«БЕЗВІДХОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ У БІОТЕХНОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Магістр, 1 курс

«РАДІОБІОЛОГІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«РАДІОБІОЛОГІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Бакалавр, 2 курс

«БІОТЕХНОЛОГІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 3 курс

«БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ МІКРОБНОГО СИНТЕЗУ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 2 курс

«БІОГЕОХІМІЯ ТА БІОПОШКОДЖЕННЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 1 курс

«БІОТЕХНОЛОГІЯ БРОДІННЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 3 курс

«МОЛЕКУЛЯРНО-БІОЛОГІЧНІ ТА ГЕНЕТИЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«БІОЛОГІЯ КЛІТИН», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 1 курс

«ЕКОБІОТЕХНОЛОГІЯ З ОСНОВАМИ НАНОБІОТЕХНОЛОГІЙ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 2 курс

«ЗАГАЛЬНА ТА МОЛЕКУЛЯРНА ГЕНЕТИКА», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 2 курс

«МЕТОДИ ОРГАНІЧНОГО СИНТЕЗУ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«ПРОМИСЛОВА БІОТЕХНОЛОГІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«БІОТЕХНОЛОГІЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 3 курс

«МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ГМО», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Магістр, 1 курс

«БІОБЕЗПЕКА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біотехнології та радіології, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 4 курс

«ФІЗИЧНА І КОЛОЇДНА ХІМІЯ», Біолого-технологічний факультет, Кафедра біологічної та загальної хімії, Водні біоресурси та аквакультура, бакалавр, курс І

«ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ» Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біологічної та загальної хімії, Харчові технології, Бакалавр, 3 курс

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», кафедра біологічної та загальної хімії, Біолого-технологічний факультет, технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, І курс (бакалавр)

«БІОХІМІЯ ТВАРИН З ОСНОВАМИ ФІЗИЧНОЇ ТА КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ» Біолого-технологічний факультет,  кафедра біологічної та загальної хімії, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, бакалавр, курс І-сп

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра біологічної та загальної хімії, біотехнології та біоінженерія, бакалавр, 1 курс

«БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗИЧНОЇ І КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ» , Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біологічної та загальної хімії , Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза,  Магістр, 2 курс.

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, кафедра біологічної та загальної хімії, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, другого (магістерського) рівня, курс І

«ФІЗИЧНА І КОЛОЇДНА ХІМІЯ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права; кафедра  біологічної та загальної хімії; екологія, Бакалавр, курс І

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», кафедра біологічної та загальної хімії, Факультет фетеринарної медицини,  ветеринарна медицина, 1 курс, бакалавр (сп)

«БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗИЧНОЇ І КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ» факультет харчових технологій та біотехнології,  Кафедра біологічної та загальної хімії, ветеринарна медицина, рівень вищої освіти другий (магістерський)

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Факультет ветеринарної медицини, кафедра біологічної та загальної хімії, ветеринарна медицина, другого (магістерського) рівеня, курс1

«БІОТЕХНОЛОГІЯ У ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біологічної та загальної хімії, Ветеринарна медицина, Магістри, 2 курс

«БІОХІМІЯ З ОСНОВАМИ ФІЗИЧНОЇ І КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра біологічної та загальної хімії, Харчові технології, бакалавр, курс 1(сп)Харчові технології, бакалавр, курс 1(сп)

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра біологічної та загальної хімії. 181 «харчові технології» бакалаврський рівень, курс 1

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Біолого-технологічний факультет. Кафедра біологічної та загальної хімії. «водні біоресурси та аквакультура» 1-йбакалаврський рівень, курс 1 (повна програма)

«ОРГАНІЧНА ХІМІЯ», Біолого-технологічний факультет, кафедра біологічної та загальної хімії. «водні біоресурси та аквакультура» 1-й бакалаврський рівень, курс 1  (скорочена програма)

«ХАРЧОВА ХІМІЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра біологічної та загальної хімії, харчові технології, перший (бакалаврський) рівень, курс 2

Тренування _1

 

 

Тренування_2

 

 

Тренування_3

 

 

Тренування_4

 

 

Тренування_5