Кафедра менеджменту і бізнес-адміністрування: профорієнтаційна робота
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 127
Залучення професіоналів-практиків до проведення гостьових лекцій
20 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за сприяння керівника відділу працевлаштування та зв’язків з бізнесом Богдана Галуха та організаційної підтримки декана факультету Галини Коваль і завідувача кафедри Уляни Драчук було організовано онлайн-вебінар від провідних фахівців галузі, зокрема Ольги Мручковської, керівника відділу контролю якості виробництва FOZZY Group, Наталії Качмар менеджера з персоналу, Надії Мамецької, менеджера проєктів ТОВ «Сільпо Фуд». Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальними питаннями системи управління якістю та міжнародними стандартами в харчовій промисловості.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 89
ПРОЄКТ «ОЧІ З МИНУЛОГО» 2024!
У межах вивчення освітньої компоненти «Історія України та цивілізаційний процес» студенти нашого Університету мають прекрасну можливість через світлину розповісти родинну історію, а кафедра історії України та економічної теорії – вчергове презентувати проєкт «Очі з минулого». Проєкт уже став традицією, адже ми втілюємо його вчетверте!!! До слова, це найкращі з кращих світлин наших студентів із різних куточків України за 2024 рік. Цього разу відео складається із 24-х світлин та їх детальних описів. Вчетверте очі з минулого «дивляться» на нас, змушують задуматися над важливістю кожного моменту короткочасного буття, відчути разом із героями фото увесь спектр почуттів – і радість, і сум, і відчай, і біль, і щастя, і сподівання, і дружбу, і кохання...
Дякуємо студентам за творчість, любов до минулого своєї країни й родини. Дуже сподіваємося на постійне оновлення проєкту новими родинними світлинами, адже наше минуле – таке далеке і водночас таке близьке, воно і сьогодні віддзеркалює та повторюється в нашій історії. Далі буде...
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 107
ОГОЛОШЕННЯ!
Шановні студенти та науково-педагогічні працівники!
Запрошуємо Вас на гостьову лекцію для студентів ІІІ курсу факультету ветеринарної медицини
Тема лекції:
ХВОРОБИ РИБ, ЇХ ПОШИРЕННЯ, СУЧАСНІ АСПЕКТИ ВИРІШЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ
Лектори:
Олена БЕРНАКЕВИЧ, в. о. директора Львівської дослідної станції Інституту рибного господарства НААН України, кандидат сільськогосподарських наук
Христина СОЛОПОВА, старший науковий співробітник лабораторії іхтіопатології Інституту рибного господарства НААН України, кандидат ветеринарних наук
Дата: 26 березня 2025 року
Місце і час: аудиторія № 5; 14:10 – 15:30
Організатори: кафедра паразитології та іхтіопатології
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 124
Участь у науково-практичній конференції
Щороку викладачі кафедри виробництва і переробки продукції дрібних тварин беруть участь у наукових виступах та семінарах, які проводить кафедра бджільництва НУБІП у м. Київ.
Співробітники кафедри 20 березня взяли участь у науково-практичній конференції: «Петро Прокопович: 250 років спадщини та інновації у бджільництві».
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 77
Читання поезій у Лелечин день
19 березня 2025 року, в день, коли лелеки на своїх крилах принесли весну, а, заодно, і культову українську поетесу Ліну Костенко, кафедра філософії та педагогіки організувала та провела поетичні читання. Ця ідея належить Українському інститутові книги, який вдруге проводить Національний тиждень читання поезії. Цьогоріч він тематично називається «Пісня тисячі голосів». От і ми приєдналися до цього багатоголосся.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2025
-
Перегляди: 89
Неформальна та інформальна освіта: нові можливості для розвитку магістрантів факультету харчових технологій та біотехнології
На факультеті харчових технологій та біотехнології відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю G13 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» з деканом факультету Галиною Коваль.
Декан розказала студентам, що сучасні реалії диктують нові правила, і система вищої освіти не виняток. Формальна освіта, безсумнівно, залишається базовою, але все більшу роль у підготовці кваліфікованих кадрів відіграє неформальна та інформальна освіта, що впродовж кількох десятиліть знаходить успішну реалізацію у країнах ЄС.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2025
-
Перегляди: 58
Обговорення підсумків акредитації ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» зі здобувачами
12 березня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася зустріч в. о. декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами другого рівня вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
- Деталі
-
Опубліковано: 19 березня 2025
-
Перегляди: 130