Правильний вибір професії – важливий крок у житті кожної людини
Одним з важливих напрямків виховної роботи кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького є профорієнтаційна, зокрема заходи, які сприяють вибору школярами чи студентами майбутньої професії.
- Деталі
-
Опубліковано: 31 березня 2023
-
Перегляди: 647
Молоді вчені 2023 – від теорії до практики
Здобувачі вищої освіти наукового товариства молодих вчених студентів та аспірантів факультету харчових технологій та біотехнології Шіц Ростислав Олегович та Єрмоленко Денис Андрійович 23 березня 2023 р. взяли участь у конференції «Молоді вчені 2023 – від теорії до практики». Під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Сімонової І.І. підготували тези за темою своєї наукової роботи та отримали сертифікати учасників конференції.
- Деталі
-
Опубліковано: 31 березня 2023
-
Перегляди: 640
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас узяти участь у роботі групи авторів з метою підготовки колективної монографії на тему: «Досягнення та перспективи досліджень у тваринництві та ветеринарній медицині»
До участі в написанні колективної монографії запрошуються науковці, викладачі та аспіранти, які мають або здобувають освіту в галузі аграрних наук та продовольства, ветеринарної медицини. Майбутнє видання стане результатом праці колективу авторів, об’єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх наукових досліджень.
- Деталі
-
Опубліковано: 31 березня 2023
-
Перегляди: 402
Засідання Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених
28 березня 2023 року відбулись збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених університету.
- Деталі
-
Опубліковано: 31 березня 2023
-
Перегляди: 509
Діана Грачева - учасниця Міжнародного сільськогосподарського конкурсу
В період з 25 лютого по 5 березня у Парижі, Порт-де-Версаль відбувався Міжнародний сільськогосподарський конкурс, який проводиться під егідою Міністерства сільського господарства та продовольчого суверенітету Франції та Національного центру сільськогосподарських виставок та конкурсів (CENECA), який об’єднує основні організації та фермерів у сільськогосподарському секторі. Місія конкурсу полягає в тому, щоб заохочувати виробників, які прагнуть досягти досконалості, підтримувати економічний розвиток їхніх виробничих секторів, робити активний внесок у підготовку майбутніх спеціалістів у цій галузі та, загалом, забезпечувати споживачів якісними продуктами харчування.
- Деталі
-
Опубліковано: 30 березня 2023
-
Перегляди: 681