EN   UA

BTF thumb

ФАКУЛЬТЕТ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 

Декан, доцент, кандидат сільськогосподарських наук  Бойко Андрій Олександрович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Крушельницька Олена Всеволодівна
доцент, кандидат сільськогосподарських наук Барило Богдан Степанович

 

fb      іnstagram     telegramm   youtube    e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

В період з 25 лютого по 5 березня у Парижі, Порт-де-Версаль відбувався Міжнародний сільськогосподарський конкурс, який проводиться під егідою Міністерства сільського господарства та продовольчого суверенітету Франції та Національного центру сільськогосподарських виставок та конкурсів (CENECA), який об’єднує основні організації та фермерів у сільськогосподарському секторі. Місія конкурсу полягає в тому, щоб заохочувати виробників, які прагнуть досягти досконалості, підтримувати економічний розвиток їхніх виробничих секторів, робити активний внесок у підготовку майбутніх спеціалістів у цій галузі та, загалом, забезпечувати споживачів якісними продуктами харчування.

З моменту свого заснування Загальний сільськогосподарський конкурс винагороджував і рекламував найкращі французькі місцеві продукти, нагороджуючи щороку золотими, срібними або бронзовими медалями. Він заохочує виробників, підтримує їхній економічний розвиток, сприяє підготовці майбутніх фахівців і надає споживачам орієнтири, які допоможуть їм у виборі.
Загальний сільськогосподарський конкурс – це дев’ять днів конкурсів, презентацій та активностей навколо сільськогосподарських тварин.
Тішимося, гордимося та вітаємо Діану Грачеву, студентку першого курсу біолого-технологічного факультету, яка взяла участь у цьому конкурсі. Вона виступила в ролі оцінювача чотирьох корів Монтбельярдської та Лімузинської породи, які було обрано нею та доценткою кафедри технології та виробництва переробки продукції тваринництва Наталією Миколаївною Гордійчук, саме вона допомагала Діані підготуватися до конкурсу.


Діано, бажаємо зреалізувати усі свої плани та досягти мрій! Це лише перший крок у професійному ствердженні, але впевнений та успішний.
Відкривай своє майбутнє разом з нами!
Дякуємо Богу та ЗСУ.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru