Зустріч з архієреєм
- Деталі
-
Опубліковано: 27 березня 2019
-
Перегляди: 1917
Засідання Вченої ради університету
У четвер, 28 березня 2019 р. об 14.30 год. в аудиторії №6
відбудеться засідання Вченої ради університету.
1. Звіт про роботу стипендіальної комісії у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.
Доповідач: перший проректор Турко І.Б.
2. Звіт про результати заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2018/2019 навчального року.
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І.В.
3. Про оцінювання науково-педагогічної професійної діяльності працівника
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І.В.
4. Про заміну голови державної екзаменаційної комісії ФХТБ за першим бакалаврським рівнем
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І.В.
5. Щодо стажування викладачів університету
Доповідач: декан Пеленьо Р.А.
6. Про отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності за новою спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» для бакалаврського рівня вищої освіти.
Доповідач: в.о. декана Коваль Г.М.
7. Щодо присвоєння вченого звання доцента Гірняк К.М., Русину В.І., Шемедюк Н.П., Щербатому А.Р., Леськів Х.Я.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
8. Щодо присвоєння вченого звання професора Куртяку Б.М.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
9. Різне.
Голова Вченої ради
професор В. В.СТИБЕЛЬ
- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2019
-
Перегляди: 1373
АШАН
Якість нашого життя визначається безліччю факторів. Серед довгого списку важливих позицій істотне значення займає і якість продуктів харчування. З нагоди Дня захисту прав споживачів " АШАН" запросив студентів I курсу спеціальності " Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза" у "новоспечений" супермаркет на виробництво (кондитерський цех і відділ кулінарії) де ми дізналися про процеси виготовлення продукції, забезпечення принципів гарантування свіжості а також контролю якості та термінів споживання. Наприкінці зустрічі на кожного учасника чекав смачний сюрприз у форматі дегустації. Це перше виїздне заняття студентів першокурсників і далеко не останнє за всю каденцію навчання. ВСІМ ВДЯЧНІ за допомогу і сприяння.
- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2019
-
Перегляди: 2243
Подолати туберкульоз - "побачити" людину
- Деталі
-
Опубліковано: 25 березня 2019
-
Перегляди: 2027
КОБЗАРЮ, ЗНАЄШ, НЕЛЕГКА ЕПОХА…
Загальноуніверситетський Шевченківський конкурс студентської творчості «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь», що двічі в березні збирав викладачів та студентів у святковій актовій залі, добіг кінця. У травні відбудеться гала-концерт переможців, і в передчутті цього дійства маємо нагоду ще й ще раз подумати про велич нашого генія, про те, як «много важить слово», рідне українське слово для кожного з нас.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2019
-
Перегляди: 2611
Шевченківські дні на кафедрі «Водних біоресурсів та аквакультури»
Як відомо, на початку березня в Україні відзначають день народження генія українського слова Тараса Григоровича Шевченка. Цього року це була вже 205 річниця, яку не могли залишити без особливої уваги студенти та викладачі кафедри «Водних біоресурсів та аквакультури».
ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ У 2019 році
Згідно рішення Міністерство освіти і науки України у 2019 році під час вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти для спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 24 «Сфера обслуговування», 28 «Публічне управління та адміністрування» необхідно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЗНО з іноземної мови) та фахове вступне випробування в університеті.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 березня 2019
-
Перегляди: 2524
Рибне господарство - реалії, надії та сподівання
15 березня 2019 року в конференц-залі ТзОВ «РСП Шувар» відбулася конференція на тему: «Рибне господарство - реалії, надії та сподівання».
День якості у гіпермаркеті Ашан
15 березня 2019 року студенти, що навчаються за спеціальністю харчові технології ступеня бакалавр 4 курсу факультету харчових технологій та біотехнології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького під керівництвом завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Драчук У.Р. та викладачів цієї ж кафедри відвідали гіпермаркет Ашан.
Захист іхтіофауни України у дикій природі
До Всесвітнього дня дикої природи на кафедрі «Водних біоресурсів та аквакультури» Біолого-Технологічного Факультету проведено захід асистентом Барило Євгенією Олександрівною.
- Деталі
-
Опубліковано: 18 березня 2019
-
Перегляди: 2365