Дослідницька практика здобувачів ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Відповідно до навчального плану, здобувачі 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» пройшли дослідницьку практику на кафедрі технології молока і молочних продуктів.
Практика є важливим етапом підготовки майбутніх фахівців і спрямована на формування у студентів здатності до проведення наукових досліджень, застосування сучасних методів аналізу молочної сировини та продуктів її переробки, а також набуття практичних навичок роботи з лабораторним обладнанням.
- Деталі
-
Опубліковано: 25 вересня 2025
-
Перегляди: 82
Компанія Kormotech ініціює цікавий проєкт
25 вересня 2025 року відбулася зустріч студентів факультету біолого-технологічного і факультету харчових технологій та біотехнології із представниками компанії Kormotech.
На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи та цифровізації, доцент Ігор Двилюк та декан факультету біолого-технологічного, доцент Андрій Бойко.
Керівниця напряму рекрутингу в компанії Kormotech, Мирослава Войціцька презентувала студентам концепцію проєкту стажування у напрямку NPD Pet Nutrition Lab. Метою цього проєкту є створення потужної платформи для виявлення, розвитку та зацікавлення у співпраці молодих талантів у сфері NPD. Участь у цьому проєкті дасть змогу студентам застосувати знання на практиці, здобути перший профільний досвід роботи та впевнитись у правильності вибору професії. Після участі у проєкті студенти отримають сертифікат, а також відповідні рекомендації та можливість працевлаштуватись у компанію на постійній основі або бути зарахованим до кадрового резерву.
- Деталі
-
Опубліковано: 25 вересня 2025
-
Перегляди: 40
Оголошення
У четвер, 25 вересня 2025 р. о 13 год. 50 хв. на платформі ZOOM у вигляді відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з членами експертної групи в рамках проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Біотехнології та біоенергетика» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Час: 25 вересня 2025 р. 13:50 – 14:30
- Деталі
-
Опубліковано: 18 вересня 2025
-
Перегляди: 108
Збори стосовно організації косплексної кваліфікаційної роботи
22 вересня 2025 року відбулася збори з міжуніверситетського комплексу «Conceptual CUISINE» (м. Одеса) під головуванням Ірини КУЛАГІНОЇ, к.т.н., доцент кафедри ТРіОХ Одеського національного технологічного університету. Захід відбувся на платформі ZOOM.
Участь у зборах взяли магістри-виконавці й керівники міжуніверситетського комплексу. Учасниками від нашого Університету були: гарант ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Уляна ДРАЧУК, доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух та Ірина Басараб.
- Деталі
-
Опубліковано: 25 вересня 2025
-
Перегляди: 55
Семінар кураторів академічних груп «Соціально-культурна діяльність Університету»
24 вересня 2015 року у Південному кампусі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького з ініціативи керівництва та задля обговорення актуальних питань виховної роботи і формування ефективного підходу організації позааудиторної діяльності студентів проведено семінар кураторів академічних груп «Соціально-культурна діяльність Університету».
- Деталі
-
Опубліковано: 25 вересня 2025
-
Перегляди: 97
Робоча зустріч з керівництвом Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»
23 вересня 2025 року відбулася робоча зустріч очільника Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з директором Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Тетяною Іщенко та заступником директора з навчально-методичної роботи Центру Миколою Хоменком.
Під час зустрічі учасники обговорили питання співпраці Університету і «Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти». Особливу увагу приділено взаємодії в контексті розвитку дуальної форми освіти, що є важливим інструментом формування висококваліфікованих фахівців, здатних швидко інтегруватися у професійне середовище. Науково-методичний супровід Центру такої форми здобуття освіти матиме системоутворюючу роль, забезпечуючи узгодженість дій Університету та роботодавців, формування якісних освітніх програм і розвиток практичних компетентностей студентів.
- Деталі
-
Опубліковано: 25 вересня 2025
-
Перегляди: 29
Дослідницька практика в умовах кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» продовжили проведення досліджень у межах виконання своїх кваліфікаційних робіт.
Молоді науковці є членами студентського наукового гуртка «М’ясо&ТехЛаб», який функціонує при кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, поєднують теоретичні знання з практичною роботою в лабораторіях.
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 79
Науково-педагогічні працівники взяли участь в Другій літній школі в рамках проєкту «Eco Twins»
16–18 вересня 2025 року науково-педагогічні працівники факультету менеджменту, бізнесу та публічного адміністрування Павло Музика, Галина Дутка, Оксана Саламін, Дмитро Соломонко та Лілія Мелешко взяли участь у дистанційному форматі в Second Summer School in Sustainable Agriculture Practices, яку проведено в рамках проєкту «Eco Twins».
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 81
Студенти відвідали показ фільму
Студенти 1 курсу кафедри менеджменті і бізнес-адміністрування разом із куратором Галиною Леськів відвідали показ фільму «Антарктида». Це не просто культурна подія, а й важливий етап у виховному процесі, адже мистецтво кіно завжди відкриває нові горизонти для самопізнання та розвитку.
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 60