Посібники
1. Навчально-методичний посібник для лабораторно-практичних занять з технології продуктів забою тварин /Кравців Р.Й., Остап’юк Ю.І., Осередчук Р.С., Біленчук Р.В., Ковалів Л.М., Бінкевич В.Я., Усаченко Л.М., Ключковська М.В., Герич В.В. Львів, 2009. 104 с.
2. Транспортування забійних тварин і птиці на м’ясопереробні підприємства. Приймання тварин на м’ясопереробні підприємства / Федорович В.В., Осередчук Р.С., Попадюк С.В. Львів, 2016 р. 54 с.
3. Осередчук Р.С., Сенечин В.В., Пукало П.Я. Водні ресурси України. Львів, 2016 р. 46 с.
4. Пукало П. Я., Сенечин В. В., Осередчук Р. С. Практикум з гідрології. Львів, 2016 р. 62 с.
5. «Селекція сільськогосподарських тварин» Гордійчук Н.М., Шаловило С.Г., Бойко А.О. Львів, 2019, 120 с.
6. «Оцінка м’ясної продуктивності великої рогатої худоби», Шаловило С.Г., Соколова Г.О., Голуб О.М., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р. Львів, 2019, 120 с.
7. «Методи контролю якості молока», Шаловило С.Г., Осередчук Р.С., Голуб О.М., Дутка В.Р., Бойко А.О., Сенечини В.В. Львів, 2019, 142 с.
8. Шаловило С. Г., Осередчук Р. С., Голуб О. М., Дутка В. Р., Сенечин В. В. Технологія продуктів забою та автоматизація технологічних процесів у тваринництві : навч. посіб. Львів, 2021. 98 с.
9. Федорович Є.І., Мазур Н.П., Федорович В.В., Шуплик В.В., Боднар П.В. Продуктивне довголіття молочної худоби в Україні. Монографія. Кам’янець-Подільський, 2022, 240 с.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2019
-
Перегляди: 2106