EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 2

28 травня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відповідно до угоди про співпрацю Університету та Львівської міської ради відбулася презентація програми стажування “Перший кар’єрний крок” у Львівській міській раді для студентів, котрі прагнуть отримати практичний досвід роботи в органах місцевого самоврядування.

 

Фото 2 2

Очільник Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор Ігор Турко і керівник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдан Галух поспілкувалися з представницями офісу з управління персоналом Львівської міської ради, обговорили перспективи презентованої програми стажування для здобувачів.

Фото 3 2

Безпосередньо на презентації до чисельної аудиторії студентської молоді звернувся виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак та акцентував увагу студентства на можливостях стажування та працевлаштування у Львівській міській раді. Закликав здобувачів дослухатися до інформації, яку надають колеги з офісу управління персоналом, подумати, як почуте може знадобитися у майбутній кар’єрі та який вплив може мати на формування подальшої професійної діяльності.

Очільник Університету розповів студентській молоді про свій досвід роботи у Львівській обласній раді помічником, а згодом радником голови Львівської обласної ради, а також у соцільно-гуманітарному напрямку Обласної державної адміністрації і зазначив, що робота в органах державного та місцевого самоврядування має свою специфіку, але опанувавши її працівник отримує широкі можливості для подальшого кар’єрного зростання.

Фото 5 2

Начальник відділу навчання, розвитку та оцінки компетенцій управління з підбору і навчання персоналу офісу з управління персоналом Львівської міської ради Оксана Романюк детально ознайомила присутніх зі структурою виконавчих органів Львівської міської ради, їхніми повноваженнями та обов’язками.

Фото 4 2

Наталія Томчук – головний спеціаліст відділу пошуку, підбору та адаптації управління з підбору і навчання персоналу офісу з управління персоналом Львівської міської ради презентувала можливості та переваги програми стажування “Перший кар’єрний крок” у Львівській міській раді, ознайомила студентську аудиторію з механізмами реєстрації та участі у стажуванні й запросила долучатися усіх, хто хоче здобути нові навики та підвищити свою конкурентоздатність на ринку праці. Усі учасники стажування “Перший кар’єрний крок”, які сумлінно відвідували тренінги, навчалися та виконували поставлені завдання, на завершення курсу отримують дипломи, які вручає Міський голова Андрій Садовий.

Заступник директора офісу, начальник управління з підбору і навчання персоналу офісу з управління персоналом Львівської міської ради Наталія Рудкевич підсумувала виступи своїх колег та акцентувала увагу присутніх на можливостях як опанувати знання та набути досвід роботи в обраних департаментах чи напрямах, так і згодом долучитися до команди Львівської міської ради.

Фото 6 1

Вдячні представникам управління з підбору і навчання персоналу офісу з управління персоналом Львівської міської ради Наталії Рудкевич, Оксані Романюк та Наталії Томчук за інформативну та насичену презентацію. Віримо, що надані можливості навчатися та професійно зростати стануть корисними для багатьох студентів нашого Університету.

Усі зацікавлені вичерпнішу інформацію можуть знайти за цими посиланнями:

Перший кар’єрний крок: https://www.facebook.com/karyera.lmr

https://www.instagram.com/karyera.lmr

Офіс з управління персоналом ЛМР:

https://www.facebook.com/HROfficeLviv

https://www.instagram.com/hrofficelmr

Пресслужба

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru