EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Із невимовною скорботою та болем повідомляємо, що на щиті додому назавжди повертається студентка факультету економіки та менеджменту Юлія Бояновська. Свій останній бій 19-річна юнка прийняла 12 серпня 2024 року біля населеного пункту Греківка Сватівського району Луганської області. Вона була військовослужбовицею в/ч А4638, старшим стрільцем-оператором 1 штурмового відділення 3 штурмовго взводу 1 штурмової роти 1 штурмового батальйону. Юля не дожила до свого 20-річчя менше місяця.

455268180 3420662044743825 10614

У 2021 році Юля вступила на спеціальність «Менеджмент». А восени минулого року дівчина прийшла в деканат і повідомила про бажання перевестись на заочне відділення. Причиною була мобілізація до лав ЗСУ. Юля з гордістю розповіла, що пройшла усі випробування і потрапила в омріяну бригаду. На наші застереження і прохання ще раз добре все зважити твердо відповіла, що все вирішила остаточно…

Коментар від групи:

Ми пройшли з Юлею три курси, це було і очне навчання, і дистанційне… Вона була достатньо тихою. Здається, дівчинка ніколи нічим не вирізнялася, хоча тепер назавжди залишиться у наших серцях! Ми були вражені, коли дізнались про її таке складне  рішення, і дуже пишаємось нею, її силою і витримкою, бо не кожна 18-тирічна дівчина може взяти на себе таку відповідальність. Юль, на жаль, ми вчились поруч з тобою, але не в тебе… Шкода, що ти не навчила нас бути такими ж мужніми і сильними як ти! Ми завжди пам’ятатимемо твій подвиг і намагатимемося бути достойними твоєї жертви. Велика повага та вдячність батькам за те, що виховали таку людину, героя! Прийміть наші найщиріші співчуття. Вічна памʼять Юлії!

У Юлі залишились мама, тато і 17-річний брат.

Студенти та викладачі зініціювали збірку, аби фінансово підтримати родину загиблої.

Кошти можна переказувати на картку матері, Галини Бояновської 4149499088937634.

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru