EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

15 серпня 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з доктором ветеринарних наук, професором Ігорем Максимовичем та менеджером Інституту міста Львівської міської ради Дмитром Шевченком з приводу обговорення спільної ініціативи, спрямованої на створення зони комфорту в університетському містечку для мешканців і гостей міста, зокрема для студентства й усієї академічної спільноти нашого закладу освіти, та проведення заходів для популяризування гуманного ставлення до тварин. Ці події є частиною програми «Майстерні міста 2024».

1

Як відомо, в університетському містечку нашого закладу освіти компактно поєднано навчальні та адміністративні корпуси, гуртожитки, спортивний комплекс, інші споруди. Й усе це поміж зелені нашого парку, який облюбували не лише студенти, викладачі та працівники Університету, а й мешканці Львова. Облаштування зон, комфортних для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі, стане приємним подарунком й окрасою університетського містечка.
Інститут міста Львівської міської ради залучає представників бізнесу та різних установ і організацій для створення комфортного простору у місті для людей, а також акцентує увагу на тому, що у місті живе чимало тварин, які також потребують затишку і гуманного ставлення до себе.

1

З цією метою 30 серпня 2024 року (10:00–17:00) на території Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького заплановано декілька заходів, аби ще раз показати людям, що тварини такі ж мешканці нашого міста, що вони можуть робити наше життя яскравим, наповненим, здатні підтримувати нас, змінювати на краще. Натомість ми маємо дбати про них.
У програмі відвідувачам пропонуємо:
‒ Прогулянку верхи;
‒ Знайомство і контакт з дружелюбними собаками;
‒ Фотографування з тваринками;
‒ Екскурсії у музеях Університету:
• Музей підків (понад 300 підків для різних порід коней і навіть підкови для волів, ослів та мулів. Також наявні підкови, які використовували для хворих тварин, спеціальні підкови для роботи в горах, на сипучих ґрунтах, взимку і влітку);
• Музей анатомії тварин (серед експонатів – скелети різних видів тварин, птиці, натуральні анатомічні препарати, на яких детально паказано будову кровоносної та лімфатичної систем, будову серця та чимало інших унікальних експонатів);
• Патологаанатомічний музей (наявна макроскопічні та мікроскопічні препарати, препарати та органи тварин, на яких можна побачити різні загальнопатономічні процеси в тканинах і органах).
‒ Ознайомлення з роботою Ветеринарної клініки дрібних домашніх тварин європейського зразка.

Окрім того, усі зацікавлені можуть відвідати пізнавальні лекції від здобувачів Університету, співорганізаторами яких є «Кормотех», Optimeal, Сервіс вет-турботи Optimeal Expert 9100. Тематика лекцій:
‒ «Міфи про бійцівські породи собак» (12:00–13:00);
‒ «Догляд, харчування та утримання собак і кішок» (14:00–15:00).
Екскурсія розпочнеться на вул. Пекарській, 50 (кінна прогулянка, спілкування зі собаками), наступні заходи програми відбуватимуться на вул. К. Левицького, 67 (відвідини музеїв, ветеринарної клініки, лекції).

Запрошуємо відвідувачів від 6 до 60+ років! Цікаво буде усім!

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru