EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 3
1 вересня вже традиційно наш Університет вітає у великій академічній родині першокурсників.

 

фото 4 4
Урочисту академію з нагоди Дня знань і посвяти у студенти першокурсників 2024 року відкрили внесенням прапора України та хоругви Університету. У трепетні для усіх присутніх моменти пам’ятаємо, що наше свято відбувається завдяки стійкості й мужності Збройних Сил України. Війна в Україні триває вже понад 10 років, а повномасштабне вторгнення – більше 2 років. За цей час тисячі хоробрих синів і дочок України загинули через військові дії. На жаль, серед новітніх Героїв України – 19 випускників та студентів нашого Університету. Саме сьогодні, 1 вересня, виповнилось би 32 роки випускниці факультету ветеринарної медицини – Наталії Депі. З великою шаною і вдячністю уся університетська спільнота схилила голови перед рідними і близькими наших захисників і захисниць, які віддали за Україну, найцінніше, що є у людини – життя, та вшанувала пам’ять наших захисників і захисниць хвилиною мовчання.
фото 5 2

фото 6 2

З нагоди Дня знань і посвяти у студенти першокурсників 2024 року вітальне слово виголосив виконувач обов’язків ректора Університету, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак: «У всі часи освіченість, духовність, громадянська позиція були, є і будуть чеснотами української нації. У час студентства, навчання у закладах освіти, зокрема вищої освіти, ви маєте можливість здобувати знання, брати участь у всіх національно-виховних процесах та у такий спосіб створювати особистісні підвалини для життя в майбутньому. Сьогодні, коли триває війна в нашій державі, коли ми живемо й працюємо у правовому режимі воєнного стану, у нас не може бути інших ролей, окрім, як бути або в армії, або для армії. Навчаючись, ви, шановні студенти, маєте здобути та підсилити свої чесноти, відчуття гуманітарних цінностей, любові до тварин, долучатися до благочинної та волонтерської діяльності, формувати та постійно вдосконалювати свої професійні знання і навики та ставати достойними громадянами нашої держави!».
Привітання першокурсникам та всій академічній спільноті Університету також прозвучали від керуючої справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталії Алєксєєвої, депутата Львівської обласної ради Назарія Островського, директора Інституту біології тварин Національної академії аграрних наук України, члена-кореспондента Національної академії аграрних наук України Юрія Салиги, керівника відділу тваринництва Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, доктора біологічних наук, професора Стаха Вовка, полковника національної гвардії України, директора ветеринарної клініки «Мерліон», випускника нашого Університету Олега Кашляка, голови Колегії студентів Університету Владислава Корженевського та пані Ольги Михайлицької, матері студентки першого курсу факультету ветеринарної медицини.
фото 7 1

фото 8 1
Хвилюючим моментом урочистої академії є присяга студента Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, яку випала честь зачитати студентові першого курсу біолого-технологічного факультету Дмитрові Кацарабі. Опісля першокурсники та їхні наставники спільно виконали студентський гімн «Ґаудеамус».
фото 2 1

фото 3 4

У свята та будні Університет духовно підтримують та супроводжують студентські капелани. Цьогоріч День знань для численного науково-педагогічного колективу та студентства розпочався зі спільної молитви за успішний навчальний рік, нові здобутки на освітянській ниві.
Святу літургію у Храмі Пресвятої Трійці для університетської спільноти відслужив синкел у справах студентського капеланства, отець Андрій Хомишин у супроводі камерного складу Народної хорової капели студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького під керівництвом Заслуженого працівника культури України Тетяни Купчак.
фото 9 1
А на урочистій академії за давньою християнською традицією нашого народу благословення нашому Університету уділив студентський капелан, отець Віталій Караман та окропив усіх присутніх свяченою водою, аби всі наші починання вдалися.
фото 10 1

фото 11
На завершення урочистостей здобувачі зробили спільні фото на згадку про цей значущий у їхньому житті день. А ще кожен першокурсник мав змогу пройти через символічну золоту підкову, яка з давніх часів є символом удачі й щастя.
фото 12

фото 13

фото 14

фото 15

Здобувачів усіх факультетів у цей святковий день запросили на зустрічі зі своїми деканами та викладачами. Ці зустрічі також відвідав очільник Університету, професор Іван Парубчак та ще раз привітав студентство й побажав невтомної наснаги, аби боротися, шукати, знайти і не здаватися упродовж навчання в Університеті та загалом на життєвому шляху.
фото 16

фото 17

фото 18
Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru