EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 1

Наближається славна та значуща дата для нашого Університету – у жовтні відзначатимемо 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Вшанування пам’ятних дат спонукає пригадати історію нашого формування як закладу вищої освіти, зокрема збагнути внесок видатних науковців, педагогів, які творили цю історію.

Для підтримування академічних традицій, поцінування здобутків наших попередників, котрі працювали на науковій та викладацькій нивах, заплановано урочистості та наукову конференцію, які допоможуть гідно відзначити таку поважну для нашої Alma mater ювілейну дату.

фото 2 2

З цього приводу вже розпочато приготування. Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор, доцент Ігор Турко, проректор з наукової роботи, доцент Олег Федець, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк, проректор з адміністративно-господарської частини Юрій Огородний та керівник відділу соціально-культурного розвитку ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Тетяна Купчак окреслили попередній план заходів та обговорили організаційні моменти для належного відзначення 240-річного ювілею започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru