EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Foto заміна

Для студентів першого курсу Університету щорічно восени відбувається «Ярмарок інтересів», під час якого здобувачі-новачки мають змогу ознайомитися з усіма напрямами позанавчальної діяльності в Університеті. Університет є осередком науки, пізнання, розвитку й формування освічених, інтелігентних особистостей, професіоналів, відповідальних і свідомих громадян своєї держави, тому різностороння позанавчальна робота доповнює та поглиблює вагомість освітнього процесу.

На зустрічі з першокурсниками факультету економіки та менеджменту, біолого-технологічного факультету та факультету харчових технологій і біотехнології очільник Університету, професор Іван Парубчак привітав студентську молодь і наголосив на важливості поєднання освітнього процесу із патріотичним вихованням та плеканням національних цінностей і традицій, «адже народи, які спілкуються своєю мовою, шанують та утверджують усе національне, неможливо завоювати, здолати, залякати. Якби свого часу не було упущено момент національного виховання, ворожа імперська навала не мала б спокуси зазіхнути на наші території. Свідома громадянська позиція, почуття гордості за свою мову, свій народ, свою націю та наші щоденні дії є запорукою національної непохитності, стійкості та єдності задля нашого спільного майбутнього».

Також виконувач обов’язків ректора Університету закликав упродовж навчання проявляти активність у громадському, культурному, спортивному житті нашого закладу вищої освіти, долучатися до загальноуніверситетських ініціатив та самим бути ініціативними, завзятими, креативними, брати участь у добродійній діяльності та волонтерських проєктах, які охоплюють різні напрями – від організації різних зборів на потреби Збройних Сил України до здачі крові для поранених воїнів.

Фото 3 1

До присутніх з пропозицією щодо оформлення стипендіальних карток для студентів на вигідних умовах та зі сучасним сервісом звернулися заступник директора регіонального відділення банку A-Bank Андрій Сєргін та директор Львівської дирекції банку A-Bank Дмитро Ступинець.

Ольга Швед як психолог Університету довела до відома здобувачів про можливість отримати фахову психологічну допомогу, підтримку та поради на різні випадки.

Фото 4 2

Керівник відділу соціально-культурного розвитку Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Тетяна Купчак ознайомила здобувачів-першокурсників з діяльністю студентського самоврядування, профспілки студентів і аспірантів, студентського академічного душпарстирства (САД), волонтерських та благодійних акцій. Окреслила, що одним із напрямів роботи ВСКРУ є художньо-естетичний, який передбачає залучення студентів та працівників Університету до активної діяльності з вивчення вітчизняної і світової культури та мистецтва, оволодіння практичними уміннями та навичками у різних видах мистецтв, організацію змістовного дозвілля студентів. Для реалізації цього напряму роботи діє Центр художньої творчості ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Тут студенти мають можливість вдосконалювати та розвивати свої таланти в колективах художньої творчості, які удостоєні високого звання «народний»: Народна хорова капела «Ватра», Народний ансамбль бандуристів «Кобза», Народний оркестр «Намисто», Народний ансамбль танцю «Підгір’я», Народний чоловічий хор «Дзвін». У колективах задіяні студенти, аспіранти та працівники Університету. Також діє творча майстерня «Барвистий дивоцвіт», яка веде дослідницьку та виконавську просвітницьку діяльність серед студентської молоді Університету, міста Львова, області, України.

Життя в Університеті – цікаве та насичене, тож першокурсникам варто з перших днів навчання ставати частиною університетської спільноти, аби спільно зі своїми викладачами та старшими колегами творити славну історію нашої Alma mater.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru